Football Talk

Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την Λίβερπουλ χωρίς τον Μίλνερ!»

Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την Λίβερπουλ χωρίς τον Μίλνερ!»

Μείζον θέμα έχει γίνει για την Λίβερπουλ η ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμς Μίλνερ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει στα χέρια του πρόταση παραμονής μέχρι και το 2023, την ώρα που ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τους «κόκκινους» δίχως αυτόν!

Η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζέιμς Μίλνερ, ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παραμείνει αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του και ο Γιούργκεν Κλοπ, με τις δηλώσεις του, καθιστά επιτακτική ανάγκη την παραμονή του!

Μιλάμε άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που παρά τα 36 του χρόνια, έχει ήδη καταγράψει 16 συμμετοχές στην Premier League, όντας και αρχηγός της Λίβερπουλ, όταν ο Τζόρνταν Χέντερσον και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν αγωνίζονται.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν η Λίβερπουλ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την παραμονή του, οι εξελίξεις για τον Μίλνερ παρακολουθούνται και από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, με τον οποίο αγωνίστηκε μόνο στην εθνική Αγγλίας.

Για την κατάσταση που επικρατεί και την κατάθεση πρότασης ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως η Λίβερπουλ θα ήταν… άλλη ομάδα χωρίς τον Τζέιμς Μίλνερ!

Αναλυτικά, ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» επισήμανε:

«Ο Μίλνερ είναι καθοριστικός στο διάστημα παρουσίας μου στην Λίβερπουλ. Δε θα μπορούσα να φανταστώ πως θα γινόντουσαν όσα έχουμε κάνει χωρίς αυτόν»!


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0