Football Talk

Βατσλίκ: «Έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα, σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν» (video)

Βατσλίκ: «Έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα, σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν» (video)

Οι δηλώσεις του Τόμας Βατσλίκ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (24/2, 19:45) την Αταλάντα για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Europa League και ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, ο Τσέχος γκολκίπερ μίλησε για:

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει ο Ολυμπιακός το μηδέν και πόσο κίνητρο δίνει η παρουσία του κόσμου: 

«Ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας στο γήπεδο, έστω και με το 50% της χωρητικότητας. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια και την ενέργειά τους. Σίγουρα είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά απέναντι στην Αταλάντα θα είναι δύσκολο. Δεν θυμάμαι πότε τελευταία φορά δεν σκόραραν. Όπως είδαμε και στο πρώτο ματς είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και δυνάμεις. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τα πάντα».

Για το αν αισθάνεται περισσότερο ασφαλής με τριάδα ή με τετράδα στην άμυνα: 

«Πιστεύω πως για μας είναι το ίδιο. Παίξαμε κάποια παιχνίδια με τρεις αμυντικούς, στα περισσότερα με δύο στόπερ, αλλά είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε και έχουμε την ποιότητα να προσαρμοστούμε σε κάθε σύστημα».

Για τις απουσίες σέντερ φορ που έχει η Αταλάντα: 

«Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα έχει επίθεση. Πάντα είναι δύσκολο να σου λείπουν σημαντικοί παίκτες, αλλά η Αταλάντα έχει μεγάλο ρόστερ με πολλή ποιότητα και σίγουρα δεν αποτελεί ανακούφιση για μας πως θα έχουν δύο απουσίες επιθετικών».

Για τη γνώμη του για το μέλλον της Αταλάντα και του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: 

«Ελπίζω για την Αταλάντα να τελειώσει αύριο (γέλια). Όποια ομάδα κι αν περάσει αύριο μπορεί να φτάσει μακριά. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, δυνατές έδρες και μπορούν να κάνουν καλά πράγματα στο Europa League.

Για το αν γνωρίζει το μυστικό για προκρίσεις στο Europa League, ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης: 

«Το σημαντικό είναι να πιστεύεις και να τα δίνεις όλα. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση, με πολλές δυνατές ομάδες, κάποιες από τις οποίες ήρθαν από το Champions League. Αν δίνεις το 100%, το αποτέλεσμα θα έρθει. Φέτος ο τελικός θα γίνει στη Σεβίλλη και είναι η ομάδα... συνώνυμο του Europa League».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0