Football Talk

Τσέλσι: Τέταρτο γκολ μετά από κόρνερ, όλα για το 1-0! (video)

Τσέλσι: Τέταρτο γκολ μετά από κόρνερ, όλα για το 1-0! (video)

Ο Κάι Χάβερτς σκόραρε το 1-0 της Τσέλσι κόντρα στη Λιλ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του UEFA Champions League, με το συγκεκριμένο γκολ να προέρχεται από κόρνερ. Συνηθισμένη τακτική για τους Λονδρέζους, οι οποίοι προηγούνται μάλιστα για 4η φορά με τον τρόπο αυτό.

Λύσεις βρίσκει από παντού, σχετικά με το σκοράρισμα, η Τσέλσι. Το πιστοποιεί και στη φετινή πορεία της στο UEFA Champions League, μιας και έφτασε τα 4 γκολ μετά από κόρνερ. Μετρούσε τρία στη φάση των ομίλων και ο Κάι Χάβερτς πρόσθεσε άλλο ένα στην αναμέτρηση με τη Λιλ.

Το 1-0 του Γερμανού μέσου ήταν καταλυτικό, καθώς σημειώθηκε νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 8ο λεπτό. Έπειτα από κόρνερ του Ζίγες.


Η σειρά των γκολ μετά από κόρνερ είναι μακρά για τους «μπλε». Τα 4 γκολ μετά από τη συγκεκριμένη στατική φάση, είναι η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο θεσμό. Το... τροπάριο για την παρέα του Τόμας Τούχελ άρχισε στο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Το νέο γέμισμα, μετά από πρώτη απομάκρυνση των Σουηδών, έγινε από τον Τιάγκο Σίλβα και ο παρτενέρ του, Αντρέας Κρίστενσεν σκόραρε το 1-0 στο 9’.

Ίδιο σκηνικό και με τη Γιουβέντους. Δεν πρόλαβε καν να ανησυχήσει σχετικά με το αν θα βρει δίχτυα κόντρα στους Ιταλούς. Ο Τρέβο Τσάλομπα άνοιξε το σκορ κόντρα στη «Γηραιά Κυρία». Πάλι νωρίς, στο 25ο λεπτό. Πάλι για το 1-0... 




Στο φινάλε της φάσης των ομίλων, η Τσέλσι περιορίστηκε στο 3-3 με τη Ζενίτ.

Μόλις στο 2’ ο Βέρνερ αξιοποίησε μία στημένη φάση και πλάσαρε από κοντά. Κόρνερ, μία κεφαλιά, πλασέ. Γκολ μετά από κόρνερ. Γκολ νωρίς. Γκολ για το 1-0.

Προφανώς και η όλη διαδικασία είναι προπονημένη από πλευράς Τσέλσι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Τούχελ δείχνει να έχει ένα γερό όπλο στη φαρέτρα του και οι παίκτες του το αξιοποιούν στο έπακρο.

Άλκης Τσαβδαράς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0