Football Talk

Ο Ανρί σκοράρει και η Άρσεναλ γίνεται η πρώτη αγγλική ομάδα που κερδίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία! (video)

Ο Ανρί σκοράρει και η Άρσεναλ γίνεται η πρώτη αγγλική ομάδα που κερδίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία! (video)
Ένα εκπληκτικό σόλο του Τιερί Ανρί στέκεται αρκετό για να κερδίσει η Άρσεναλ την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τους «κανονιέρηδες» να γίνονται η πρώτη αγγλική ομάδα που επικρατεί των Μαδριλένων στην ισπανική πρωτεύουσα!

Γυρνάμε τον χρόνο πίσω, στις 21 Φεβρουαρίου του 2006. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στην προημιτελική φάση του ChampionsLeagueκαι ταξιδεύει στην Μαδρίτη για το πρώτο εκ των δύο νοκ άουτ αναμετρήσεων.

Το φαβορί είναι… ξεκάθαρο, παρά το γεγονός πως μιλάμε μόλις για δύο χρόνια μετά το αήττητο πρωτάθλημα των Λονδρέζων στην PremierLeague. Ο Τιερί Ανρί είναι ο αρχηγός της ομάδας και ο Αρσέν Βενγκέρ θέτει ως στόχο του ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου η ρεβάνς να έχει σημασία.

Εν τέλει, η Άρσεναλ κάνει το… απίστευτο! Σκοράρει με τον Τιερί Ανρί, με ένα απίστευτο σόλο του Γάλλου ποδοσφαιριστή, κοιτά στα μάτια την Ρεάλ για 90 λεπτά και καταφέρνει να «γράψει» ιστορία, ούσα η πρώτη αγγλική ομάδα που κερδίζει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας τους Μαδριλένους!

Πρόκειται για ένα ματς που όπως και να έχει, έχει μείνει στην ιστορία. Ακόμη και αν οι φίλοι της Άρσεναλ όμως δεν μπορούν να το ξεχάσουν, το «κρίμα» για αυτούς είναι πως δεν συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του ChampionsLeague.

Ακόμη και αν δεν δέχθηκαν γκολ σε κανένα νοκ άουτ ματς πριν τον τελικό. Ακόμα και αν προηγήθηκαν στον τελικό με τον Κάμπελ και έδειχναν να αντέχουν έστω και με 10 παίκτες.

Ο Ανρί σκόραρε απέναντι στην Ρεάλ στο Μπερναμπέου και συμπεριέλαβε το όνομά του στην ιστορία της Άρσεναλ, αλλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες που σε άλλα ματς, ήταν δεδομένο πως θα καταλήξουν στα δίχτυα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0