Football Talk

Μετά το χτύπημα με το κέρμα, ο Ελάνγκα έμεινε να δείχνει το σήμα της Γιουνάιτεντ και να κοιτάζει με ύφος τους οπαδούς της Λιντς (video)

Μετά το χτύπημα με το κέρμα, ο Ελάνγκα έμεινε να δείχνει το σήμα της Γιουνάιτεντ και να κοιτάζει με ύφος τους οπαδούς της Λιντς (video)

Ο Άντονι Ελάνγκα έζησε... και με το παραπάνω το ντέρμπι με την Λιντς και μάλιστα, μετά το κέρμα που τον πέτυχε στο κεφάλι, σκόραρε και στο φινάλε έμεινα να κοιτάζει με ύφος τους οπαδούς των «παγωνιών» δείχνοντας το σήμα στη φανέλα του! 

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 85ο λεπτό από τη μαγική προσπάθεια του Μπρούνο Φερνάντες και την ασίστ που... βγήκε τέτοια, αφού ο Πορτογάλος ήθελε απλά να κάνει ντρίμπλα, πλάσαρε για το τελικό 4-2 στο «Έλαντ Ρόουντ». 

Η ομάδα του Ράνγκνικ είχε ισοφαριστεί μέσα σε κάτι περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, όμως, τα «παγώνια» δεν κατάφεραν να επενδύσουν σε αυτό το 2-2 και έτσι οι Φρεντ και Ελάνγκα σκόραραν για να χαρίσουν τη νίκη στους «κόκκινους διαβόλους». 

Πριν από το γκολ του, ο Άγγλος επιθετικός είχε χτυπήσει στο κεφάλι από κέρμα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών της Λιντς και δεν το ξέχασε. Στο φινάλε και με την ομάδα του να έχει πάρει τη νίκη, ο Ελάνγκα έμεινε να τους κοιτάζει με ύφος και να τους δείχνει το σήμα της Γιουνάιτεντ στη φανέλα του. 



ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0