Football Talk

Ουντινέζε - Λάτσιο 1-1: «Χ»άρηκε η Αταλάντα… (video)

Ουντινέζε - Λάτσιο 1-1: «Χ»άρηκε η Αταλάντα… (video)

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ουντινέζε που της έβαλε δύσκολα και απέδειξε μια ακόμη φορά πως εντός έδρας είναι μια δύσκολη αντίπαλος, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1)

Η Ουντινέζε υποδέχτηκε την Λάτσιο για την 26η αγωνιστική της Serie A με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Αταλάντα και να ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

H Ουντινέζε άνοιξε από νωρίς το σκορ. Μόλις στο 5’ ο Ντεουλοφέου βρέθηκε σε καλή θέση  έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία για το 1-0. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για οφσάιντ ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν βρήκε κάτι αντικανονικό και έδειξε τη σέντρα.

Η Λάτσιο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 45’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Άντερσον πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτα για το 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο προσπαθούσε να βρει το γκολ που θα της έφερνε τη νίκη όμως η Ουντινέζε δεν άφησε πολλά περιθώρια. Μάλιστα στο 90+3’ το δοκάρι είπε όχι στο σουτ βολίδα του Μολίνα με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1.


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0