Football Talk

Λουτσέσκου: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο ντέρμπι με τον Άρη»

Λουτσέσκου: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο ντέρμπι με τον Άρη»
Για το που θα κριθεί το ντέρμπι με τον Άρη, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑOK στην κάμερα της Nova: 

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, μια ομάδα με πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών, μια ομάδα που περίμενε αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ευρωπαϊκή πρόκληση. Περιμένουμε να παρουσιαστούμε αύριο όπως πρέπει, πρέπει να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε αυτή την καλή περίοδο που βρισκόμαστε, πραγματικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Για τις ιδιαιτερότητες των αναμετρήσεων με τον Άρη: «Το γεγονός πως ο Άρης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την δική τους ομάδα. Εμείς από την άλλη μεριά είμαστε μια ομάδα η οποία έχει την φιλοσοφία της, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει και θέλουμε έχοντας και μη την μπάλα.

Ο Άρης είναι μια ομάδα πιο αποτελεσματική όταν δεν έχει την μπάλα, είναι μια ομάδα που της αρέσει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν κυριαρχεί αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε εμείς, να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το σχεδιάζουμε».

Για το αν θα έχει απουσίες: «Δεν μπορούμε να πάρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο σύνολο. Πρέπει να έχουμε 20 ποδοσφαιριστές, θα μείνουν εκτός 2-3 ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0