Football Talk

Αταλάντα: Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του 55% των μετοχών της σε Αμερικάνους επενδυτές!

Αταλάντα: Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του 55% των μετοχών της σε Αμερικάνους επενδυτές!

Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του 55% των μετοχών της Αταλάντα σε Αμερικάνους επενδυτές, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Περκάζι.

Ο νυν ιδιοκτήτης των «μπεργκαμάσκι», Αντόνιο Περκάζι, παραμένει στην προεδρία του συλλόγου, ωστόσο πλέον απέκτησε «συμπαίκτη» τον Στέφεν Παλιούκα, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που θα παίρνονται για τον σύλλογο της Αταλάντα.

«Πήραμε αυτή την απόφαση με την οικογένειά μου, με στόχο να μεγαλώσουμε τον σύλλογο ενώ παράλληλα παραμένουμε συνδεδεμένοι με αυτόν. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε φέρει αποτελέσματα που κανείς δεν περίμενε. Η Αταλάντα, για την οποία έπαιξα και σαν ποδοσφαιριστής τη δεκαετία του '60, είναι στην καρδία μου, όπως είναι και στην καρδιά των χιλιάδων φιλάθλων της. Μας περιμένουν μεγάλες προκλήσεις και πιστεύω πως η συνεργασία μας με τόσο μεγάλους επενδυτές, θα μας βοηθήσει να φτάσουμε τους στόχους μας πιο γρήγορα», δήλωσε ο Αντόνιο Περκάζι, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Στέφεν Παλιούκα, τονίζοντας:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την οικογένεια Πετράζι και θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του συλλόγου. Η Αταλάντα και οι Μπόστον Σέλτικς μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Την ομαδικότητα και το μοναδικό δέσιμο με τους φιλάθλους και την κοινωνία. Πιστεύουμε πως η οικογένεια Περκάζι έχει βάλει πολύ γερά θεμέλια και θα δουλέψουμε μαζί για να δυναμώσουμε το brand του συλλόγου παγκοσμίως», ανέφερε χαρακτηριστικά. www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0