Football Talk

Σα: «Μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία ο Μαρινάκης είχε έρθει στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς που σχεδόν έκλαιγαν»

Σα: «Μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία ο Μαρινάκης είχε έρθει στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς που σχεδόν έκλαιγαν»

Ο Ζοσέ Σα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την γνώμη του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ θυμήθηκε και ένα ενδιαφέρον περιστατικό μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ζοζέ Σα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Γουλβς τη φετινή σεζόν στην Premier League και μιλώντας στην Daily Mail τόνισε πως οι «λύκοι» μπορούν να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα και το… εισιτήριο στο Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό και πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ο Μαρινάκης ήταν καλός άνθρωπος που με βοήθησε πολύ. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, μια μικρή ομάδα, ήρθε στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς, οι οποίοι ήταν τρελαμένοι, είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Είπαν ότι έπρεπε να τιμήσουμε τη φανέλα και να δώσουμε περισσότερα. Εδώ (στην Αγγλία) οι οπαδοί είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται πολύ, αν και στον Ολυμπιακό ο κόσμος με αγάπησε και με στήριξε, ακόμα κι όταν είχα μια κακή φάση».

Στη συνέχεια ο 29χρονος αναφέρθηκε στη βοήθεια που του προσέφεραν οι γονείς του, αλλά και στα λόγια του πατέρα του: «Οι γονείς μου με στήριζαν όλη την ώρα, αν και ως τερματοφύλακας έπρεπε να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για μένα γιατί έχεις γάντια, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο. Ο πατέρας μου μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν και μου είπε: "Κάποια μέρα θα μου τα επιστρέψεις όλα!". Οι εποχές ήταν διαφορετικές τότε γιατί είχα δύο ή τρία ζευγάρια γάντια και δύο ζευγάρια παπούτσια ανά σεζόν. Τώρα έχω ένα μεγάλο κουτί γεμάτο νέα γάντια και τα αλλάζω κάθε τρία παιχνίδια».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0