Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Η Τότεναμ απέρριψε τέσσερις προτάσεις μας για τον Χάρι Κέιν»

Γκουαρδιόλα: «Η Τότεναμ απέρριψε τέσσερις προτάσεις μας για τον Χάρι Κέιν»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ, τόνισε πως οι «Πολίτες» το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησαν πολύ για να αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν ωστόσο τα «σπιρούνια» ήταν εντελώς αρνητικά σε μια τέτοια προοπτική.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, αλλά η Τότεναμ ήταν ανένδοτη με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στους «Πολίτες» να ναυαγήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στα 11 ή 12 χρόνια της καριέρας μου δεν ήμουν ποτέ απογοητευμένος από αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο σύλλογος στη μεταγραφική περίοδο. Δεν έχω "βάλει" ποτέ φωτιά εδώ γιατί εκπροσωπώ τον σύλλογο και ο σύλλογος είναι πάντα πάνω από μένα.

Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε τον Κέιν, αλλά ήταν πολύ μακριά από το να υπάρξει συμφωνία, καθώς η Τότεναμ ήταν ξεκάθαρη ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Και όταν συμβεί δύο, τρεις, τέσσερις φορές, τελείωσε. Τώρα μπορείς να πεις "Ο Χάρι Κέιν δεν ήρθε και όλα πάνε καλά", αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα.

Ο σύλλογος μού έδωσε παίκτες και πάντα είμαι ευχαριστημένος - και αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε μαζί. Ίσως αν είχαμε έναν σωστό επιθετικό θα παίζαμε με έναν επιθετικό, αλλά με τους παίκτες που έχουμε πρέπει να προσαρμοστούμε».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0