Football Talk

Γιουβέντους – Τορίνο 1-1: Πλήγωσε τη «Γηραιά Κυρία» η συμπολίτισσα!

Γιουβέντους – Τορίνο 1-1: Πλήγωσε τη «Γηραιά Κυρία» η συμπολίτισσα!

Μπορεί η Γιουβέντους να προηγήθηκε με τον Ντε Λιχτ μόλις στο 14’, ωστόσο ο Μπελότι ισοφάρισε για την Τορίνο στο 69’ και -Χ-άλασε τα σχέδια της συμπολίτισσας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Κουαρδάδο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Ντε Λιχτ με τρομερό άλμα, με το οποίο ξεπέρασε τους αντιπάλους αλλά και τον συμπαίκτη Βλάχοβιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Τορίνο προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφερε στο 62ο λεπτό. Ο Μπρέκαλο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπελότι με ένα εκπληκτικό τελείωμα νίκησε τον Σέζνο και έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην 4η θέση με 47 βαθμούς η Γιουβέντους, στην 10η με 33 η Τορίνο.

Γιουβέντους (Αλέγκρι):
Σέζνι, Κουαρδάδο, Ντι Λιχτ, Πελεγκρίνι (46’ Σίλιο), Σάντρο, Ζακάρια, Λοκατέλι (74’ Αρτούρ), Ραμπιό, Ντιμπάλα (54’ ΜακΚένι), Μοράτα, Βλάχοβιτς (74’ Βλάχοβιτς).

Τορίνο (Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ροντρίγκες, Μπρέμερ (90’ Μπουοντζόρνο), Ντιντζί, Βοϊβόντα, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Σίνγκο (80’ Ανσάλντι), Μπρέκαλο (75’ Πιάτσα), Πόμπεγκα, Μπελότι (79’ Σανάμπρια).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0