Football Talk

Μάιντς – Λεβερκούζεν 3-2: Ήττα-σοκ στο 88' για τις «ασπιρίνες!»

Μάιντς – Λεβερκούζεν 3-2: Ήττα-σοκ στο 88' για τις «ασπιρίνες!»
Η τρομερή Μάιντς έριξε στο καναβάτσο τη Λεβερκούζεν με σκορ 3-2, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστική της Bundesliga!

Μπορεί η Μπάγεν Λεβερκούζεν να προερχόταν από καρέ νικών, όμως, έχασε με 3-2 από τη εξαιρετικά μαχητική Μάιντς, εκτός έδρας!

Μάλιστα, ο Μάρκους Ινγκβάρτσεν έμελλε να είναι η «χρυσή» αλλαγή για τους γηπεδούχους, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 88’. Ως προς την γενική εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Πάτρικ Σι είχε ανοίξει το σκορ στο 35’ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Άαρον Καρικόλ ισοφάρισε στο 57’.

Η Λεβερκούζεν πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 74’ με τον Λούκας Αλάριο. Η Μάιντς, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Ζαν-Πολ Μποέτιους στο 84’ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, πριν ο 26άχρονος επιθετικός της χαρίσει τη νίκη.

Στην 3η θέση η Μπάγερ με 41 βαθμούς, στην 7η με 34 η Μάιντς.

Μάιντς (Σβένσον):
Τσέντνερ, Μπελλ, Χακ, Νιακατέ, Βίντμερ, Σταχ (90+2' Μπαρέιρο), Κορ (82’ Μποέτιους), Καρικόλ, Μπούρκαρντ (82’ Μπέρτζοργκ), Λι (69’ Στέγκερ), Ονισίβο (84’ Ινγκβάρτσεν).

Λεβερκούζεν (Σεοάνε): Χραντέτσκι, Ινκαπίας, Ταπσομπά, Τα, Φρίμπονγκ, Ντεμιρμπάι (72’ Αράνγκις), Άντριχ, Αντλί (71’ Παουλίνιο), Βιρτς, Ντιαμπί, Σικ (49’ Αλάριο).






www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0