Football Talk

Ράνγκνικ: «Ο Μαγκουάιρ θα παραμείνει ο αρχηγός μας μέχρι το τέλος της σεζόν»

Ράνγκνικ: «Ο Μαγκουάιρ θα παραμείνει ο αρχηγός μας μέχρι το τέλος της σεζόν»
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ τόνισε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα τόνισε ότι υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας το προηγούμενο διάστημα, καθώς το ρόστερ είναι μεγάλο σε αριθμό και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είχαν τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσαν.

Για το ότι ο Μαγκουάιρ θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας αλλά και τα όσα γράφει ο Τύπος για προβλήματα στα αποδυτήρια: «Ο Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν είμαι ενοχλημένος καθόλου γιατί γνωρίζω την αλήθεια. Η αρχηγία του Μαγκουάιρ δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.

Για όλα τα άλλα, δεν ακούω αυτόν τον θόρυβο. Η εστίασή μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Έχω δει τι γράφεται».

Για το πώς ήταν η κατάσταση το προηγούμενο διάστημα: «Από τη δική μου εμπειρία τις τελευταίες 10 εβδομάδες, ναι, οι παίκτες ήταν δυσαρεστημένοι μέχρι το κλείσιμο του παραθύρου. Η ομάδα ήταν πολύ μεγάλη, δεν είχαν χρόνο για το παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί, σίγουρα καλύτερη από ό,τι ήταν πριν από μερικές εβδομάδες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0