Football Talk

Μαρτίνς: «Αξίζει περισσότερο σεβασμό ο Ολυμπιακός»

Μαρτίνς: «Αξίζει περισσότερο σεβασμό ο Ολυμπιακός»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις λάθος αποφάσεις του διαιτητή και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει περισσότερο σεβασμό. Από εκεί και πέρα, μίλησε για το επόμενο παιχνίδι και όσα πρέπει να διορθώσει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετές εκπλήξεις από τον Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίες βγήκαν σε μεγάλο βαθμό. Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στο ματς και στα λάθη του διαιτητή.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τις φάσεις που ο Ολυμπιακός αδικείται και ζήτησε περισσότερο σεβασμό προς την ομάδα του. Παράλληλα, παραδέχθηκε τις αδυναμίες αλλά και όσα πρέπει να αλλάξουν για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα απαιτητικό και έντονο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά. Χάσαμε αλλά όλα είναι ανοιχτά και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας. Μπροστά στον κόσμο μας θα κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αξίζει τον σεβασμό. Το είπα και στους παίκτες μου μέσα πως μπορούμε να προκριθούμε.

Η Αταλάντα είναι γρήγορη ομάδα και δύσκολη, αλλά έχει τα κενά της. Αυτά προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε, με την ταχύτητά μας, να δημιουργήσουμε χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο πολλές φορές μας έλειψε η τελευταία μπαλιά για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Ο Αγκιμπού είναι πολύ γρήγορος και κινητικός, ήταν πολύ χρήσιμος για να εκμεταλλευτούμε τα κενά της Αταλάντα».

Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό. Δόθηκε φάουλ στον Τικίνιο που δεν υπήρχε, σε άλλη φάση κλέψαμε και βγαίναμε στην αντεπίθεση, αλλά μας δόθηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό και περιμένουμε να το δούμε την επόμενη Πέμπτη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, δεν το καταφέραμε και τιμωρηθήκαμε με δυο γκολ από στημένες φάσεις. Ήμασταν άτυχοι, γιατί σταθήκαμε στο ύψος μας για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού

Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0