Football Talk

Μακρόν - Σαρκοζί πιέζουν τον Εμπαπέ να μείνει στην Παρί!

Μακρόν - Σαρκοζί πιέζουν τον Εμπαπέ να μείνει στην Παρί!

Τα μεγάλα... μέσα επιστράτευσε η Παρί Σεν Ζερμέν, στην προσπάθειά της να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ο Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο Νικολά Σαρκοζί, που βρέθηκε στο ίδιο μεσολάβησαν προσωπικά, ώστε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, να μην περάσει τα σύνορα της χώρας και να εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Πίσω από αυτές τις κινήσεις φαίνεται η δύναμη και η επιρροή του Κατάρ στο Παρίσι. Το βασίλειο του πετρελαίου κατέχει την Παρί ΣΖ και πριν από χρόνια κατάφερε να αποκτήσει τόσο την ομάδα του Parc des Princes όσο και τη διοργάνωση του επόμενου Μουντιάλ χάρη στη μεσολάβηση του Σαρκοζί. Από τη Ντόχα, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο, πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Παρί ΣΖ, έλαβαν εντολή να  προχωρήσουν στην ανανέωση του Εμπαπέ σχεδόν με οποιοδήποτε τίμημα, εξ ου και η οργή και των δύο το περασμένο καλοκαίρι όταν δέχθηκαν την προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Οι παρεμβάσεις του Μακρόν και του Σαρκοζί δεν αλλάζουν ωστόσο τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει τη σταθερή της πρόθεση να αποκτήσει τον Εμπαπέ το καλοκαίρι.

«Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να ανανεώσει, πλησιάζει λίγο περισσότερο στο Μπερναμπέου, αν και οι πειρασμοί για να συνεχίσει στο Παρίσι δεν θα λείψουν», προσθέτει η «El Mundo».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0