Football Talk

Όπλο του ΠΑΟΚ η ψυχολογία - Να πάρει ό,τι του αναλογεί ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο!

Όπλο του ΠΑΟΚ η ψυχολογία - Να πάρει ό,τι του αναλογεί ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο!
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται ξανά στο... παιχνίδι της ευρωπαϊκής πορείας τους και καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο στόχο. Το βράδυ της Πέμπτης (17/2) οι δύο ελληνικές ομάδες θα αναμετρηθούν σε Δανία (ΠΑΟΚ) και Ιταλία (Ολυμπιακός) στις 19:45 και 22:00 αντίστοιχα.

Η αγωνιστική φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων άρχισε εκ νέου. Μαζί τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καλούνται να υπερασπιστούν το ευρωπαϊκό τους «όνειρο» και το βράδυ της Πέμπτης (17/2) είναι η ώρα της κρίσης. 

Να χρησιμοποιήσει ως όπλο την ψυχολογία του

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στη Δανία για να αντιμετωπίσουν την Μίντιλαντ, για την φάση των νοκ-άουτ του UEFA Conference League. Όπλο τους η πολύ ανεβασμένη ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις, νίκες και ανατροπές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναζητήσει ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα και να χτίσει κάτι… δυνατό έτσι ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα με ζωντανό το θέμα «πρόκριση» ενόψει της ρεβάνς (Πέμπτη 24/2).
Σίγουρα οι ηχηρές απουσίες του «Δικέφαλου» δεν είναι μικρή υπόθεση, καθώς ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της ομάδας, Γιασμίν Κούρτιτς όπως και οι Μούργκ και Μιχαηλίδης δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο του, που προέρχεται από μια νίκη και δύο ήττες στο Κύπελλο του Ατλαντικού, όπως σημείωσε και ο Ίνγκι Ίνγκασον στην συνέντευξη τύπου.



Να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το βράδυ της Πέμπτης (17/2 22:00) θα δώσει και αυτή την δική της μάχη στο Μπέργκαμο, με ακλόνητο φαβορί την Αταλάντα, οι οποία δεν υπολογίζει στους Ίλισιτς και Ζαπάτα. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην είναι στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του και θα παραταχθεί… πάνοπλος για τον πρώτο αγώνα της σειρας για τους νοκ-άουτ του UEFA Europa League. Οι παίκτες των Πειραιωτών φαίνεται πως πάνε με πολύ καλή ψυχολογία και αυτό φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα, όσο και από του… Κυπελλούχου Αφρικής, Παπέ Σισέ.
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι για τους «κόκκινους» έχει ήδη ξεκινήσει και η ώρα της κρίσης έφτασε.
Οι τρεις συνεχόμενες νικηφόρες αναμετρήσεις σε Ελληνικό έδαφος έχουν φορμάρει τον Ολυμπιακό, αλλά και τα… στραβοπατήματα της Αταλάντα στο ιταλικό πρωτάθλημα, όντας χωρίς νίκη τον τελευταίο μήνα μπορούν να παίξουν ρόλο στην ψυχολογία των παικτών του Πιέρο Γκασπερίνι. Οι Ιταλοί ποντάρουν στο… φαρμακερό αριστερό του Μαλινόφκι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και εκείνος τα δικά του όπλα.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0