Football Talk

Από 4 Μαρτίου στο 100% η χωρητικότητα στα ισπανικά γήπεδα - «Γεμάτο» το Μπερναμπέου στο ματς της Ρεάλ με την Παρί!

Από 4 Μαρτίου στο 100% η χωρητικότητα στα ισπανικά γήπεδα - «Γεμάτο» το Μπερναμπέου στο ματς της Ρεάλ με την Παρί!

Στον δρόμο προς την κανονικότητα βαδίζει η Ισπανία που θα επιτρέψει την πλήρη εκμετάλλευση της χωρητικότητας των γηπέδων από τις αρχές του Μαρτίου.

Στην Ισπανία τα γήπεδα επιστρέφουν στο 100% της χωρητικότητας. Η ισπανική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει κάθε είδους περιορισμό όσον αφορά τη χωρητικότητα εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Από τις 4 Μαρτίου, οι αθλητικές εκδηλώσεις, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, θα δουν τις δυνατότητες υποδοχής τους να αυξάνονται στο 100%, δεδομένης της ικανοποιητικής εξέλιξης όλων των επιδημιολογικών δεικτών», ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου η υπουργός Υγείας Καρολίνα Ντάριας.

Η υπουργός Υγείας υπενθύμισε, ωστόσο, την υποχρέωση οι φίλαθλοι να φοράνε μάσκα.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, οι ισπανικές αρχές είχαν μειώσει τη χωρητικότητα των γηπέδων στο 75% της χωρητικότητάς τους και στο 50% για τα κλειστούς χώρους, ενόψει της έκρηξης της μετάλλαξης «Όμικρον» και του αριθμού των κρουσμάτων Covid-19.

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο νέο για την Ρεάλ Μαδρίτης που θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του Champions League σ' ένα γεμάτο Μπερναμπέου στις 9/3.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0