Football Talk

Σκοράρει νωρίς; Κερδίζει ο Παναθηναϊκός! (video)

Σκοράρει νωρίς; Κερδίζει ο Παναθηναϊκός! (video)
Με δύο σερί νίκες κόντρα σε Λαμία και Απόλλων Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τα καλά σε τροχιά Ευρώπης και το BN Sports παρουσιάζει ένα στατιστικό που έχει παίξει θετικό ρόλο στην καλή φετινή πορεία του τριφυλλιού.

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Δύο στις δύο νίκες ο Παναθηναϊκός και ξαφνικά όλα ξανά μοιάζουν πιο αισιόδοξα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά τις τρεις σερί ήττες από Αστέρα Τρίπολης (1-0 στη Λεωφόρο), ΟΦΗ (3-2 στο Γεντί Κουλέ) και ΠΑΟΚ (2-1 στην Τούμπα) κάθε ματς για το τριφύλλι έχει τη μορφή τελικού, αν θέλει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς να βγει φέτος στην Ευρώπη μετά από πάρα πολλά χρόνια απουσίας.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, οι πράσινοι κατόρθωσαν να τελειώσουν το ματς από νωρίς (συνολικό σκορ 3-0) και να βάλουν τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι χάρη στα γκολ των Παλάσιος στο 13' και Αϊτόρ στο 17!

Το BN Sports καταγράφει άλλες συνολικά 5 περιπτώσεις που το τριφύλλι όταν σκόραρε νωρίς κατάφερε να επικρατήσει, καταδεικνύοντας το πόσο σημαντικό είναι όταν μια ομάδα μπορεί και σκοράρει στην αρχή μιας αναμέτρησης!

Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1 (26 Σεπτεμβρίου 2021)

Στις αρχές του φετινού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Βόλο στη Λεωφόρο και τον διέσυρε με συνολικό σκορ 5-1!

Δεδομένα, σημαντικό ρόλο στο να έρθει η τελική επικράτηση για το τριφύλλι, έπαιξαν τα δύο γρήγορα γκολ του! Μόλις στο 3' ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του!

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1 (16 Οκτωβρίου 2021)

Άλλο ένα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς, σκοράροντας νωρίς ήταν εκείνο με τον Ιωνικό ξανά στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Τότε, (και πάλι) ο Καρλίτος είχε σκοράρει στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, για να επέλθει στη συνέχεια το τελικό 4-1.

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0 (5 Ιανουαρίου 2022)

Ο Παναθηναϊκός άρχισε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2022, αφού στις 5/1 κέρδισε στη Λεωφόρο με 2-0 τον Άρη.

Πριν ο Αϊτόρ... κλειδώσει τη νίκη στο 83', το τριφύλλι είχε φροντίσει να προηγηθεί από νωρίς, πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό και συγκεκριμένα στο 14'.

Σκόρερ; Ο Παλάσιος!

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (19 Ιανουαρίου 2022)

Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη, σκοράροντας νωρίς ήταν και στο Κύπελλο Ελλάδας!

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Βιτάλ και πέτυχαν στη συνέχεια αλλά τρία γκολ στο πρώτο μάλιστα μέρος όλα για το τελικό 4-0 του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση!

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0 (13 Φεβρουαρίου 2022)

Τελευταίο χρονικά ματς (πριν από αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης) που η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε σκοράρει νωρίς και είχε κέρδισε ήταν με τη Λαμία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης με κεφαλιά μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ, πριν ο ίδιος στο 82' τελειώσει οριστικά το παιχνίδι.

***Μοναδική εξαίρεση στο στατιστικό αυτό στοιχείο του Παναθηναϊκού, ο οποίος όταν σκοράρει νωρίς κερδίζει, ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Παλάσιος άνοιξε το σκορ στο 6' με εξαιρετική ενέργεια, όμως, οι γηπεδούχοι... τούμπαραν το ματς στο δεύτερο μέρος και κέρδισαν με 2-1.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0