Football Talk

Αναγκαστική προσγείωση στο Λίβερπουλ έκανε το αεροπλάνο της Μάντσεστερ Σίτι λόγω ανέμων!

Αναγκαστική προσγείωση στο Λίβερπουλ έκανε το αεροπλάνο της Μάντσεστερ Σίτι λόγω ανέμων!

Οι πολύ δυνατοί άνεμοι που έκαναν την εμφάνισή τους κατά την επιστροφή της Μάντσεστερ Σίτι από την Λισαβόνα, ανάγκασαν το αεροπλάνο της ομάδας να προσγειωθεί εκτάκτως στο Λίβερπουλ, προτού οι «πολίτες» επιστρέψουν στην βάση τους!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να πέρασε… αέρα από την Λισαβόνα, επικρατώντας με 5-0 της Σπόρτινγκ μακριά από το «Έτιχαντ», στην πρώτη από τις δύο συναντήσεις τους για την φάση των «16» του Champions League, όμως εν τέλει η επιστροφή δεν ήταν το ίδιο εύκολη.

Οι άνεμοι ήταν πολύ δυνατοί και άμεση συνέπεια ήταν η αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου της Μάντσεστερ Σίτι στο Λίβερπουλ, έως ότου κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να μπορέσουν οι «πολίτες» να γυρίσουν στην βάση τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μάντσεστερ Σίτι:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ, αποβιβάστηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που δυσκόλεψαν την πτήση.»

Μένει να δούμε αν η κούραση των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι θα γίνει αισθητή και αγωνιστικά, με το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα να αντιμετωπίζει την Τότεναμ σε τρεις ημέρες, για την 26η αγωνιστική της Premier League!


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0