Football Talk

Παναθηναϊκός: Δύο γκολ εκτός έδρας πριν από το 20’, πέντε χρόνια μετά! (video)

Παναθηναϊκός: Δύο γκολ εκτός έδρας πριν από το 20’, πέντε χρόνια μετά! (video)
Το καλύτερό του ξεκίνημα σε εκτός έδρας αναμέτρηση μετά από καιρό πραγματοποιεί αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε πριν από την συμπλήρωση 20 λεπτών, να προηγείται με 2-0 έναντι του Απόλλων Σμύρνης. Η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο επαναλήφθηκε; Τον Φεβρουάριο του 2017!

Ένας «σεληνιασμένος» Παναθηναϊκός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο δύο λανθασμένες εκτιμήσεις των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο της Ριζούπολης, με τους γηπεδούχους να κάνουν δύο πέναλτι και τους «πρασίνους» να τα μετουσιώσουν σε γκολ, με δύο διαφορετικούς σκόρερ.

Το 1-0 έλαβε χώρα στο 13’ από τον Παλάσιος, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Αϊτόρ έστειλε την μπάλα στην ίδια γωνία του Βέρχουλστ, ακόμη πιο πειστικά, «γράφοντας» το 2-0!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για την καλύτερη εκκίνηση αναμέτρησης για τον Παναθηναϊκό στην σεζόν, ο οποίος ευθύς αμέσως μας έκανε να αναζητήσουμε πότε είχε ξεκινήσει με ανάλογο τρόπο εκτός έδρας αναμέτρησή του στην κανονική περίοδο της SuperLeague.

Πότε λοιπόν είχε βρει δύο γκολ πριν από την συμπλήρωση του εναρκτήριου 20αλέπου μακριά από την έδρα του; Στις 18 Φεβρουαρίου του 2017 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (0-4 στο ημίχρονο). Ναι, καλά καταλάβατε! Σχεδόν με την συμπλήρωση πέντε χρόνων ακριβώς, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επαναλαμβάνει το κατόρθωμά της.

Τελικό σκορ τότε στην Τρίπολη ήταν βεβαίως το 5-0 με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ. Μένει να δούμε αν οι «πράσινοι» θα βιώσουν ένα ανάλογο απόγευμα στην Ριζούπολη, 1823 ημέρες μετά, στο εξ’ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής, δίχως να έχουν στην αρχική τους ενδεκάδα κάποιον παίκτη που να συνδέει τις δύο αναμετρήσεις μεταξύ τους, μιας και ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στον πάγκο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0