Football Talk

Γκασπερίνι: «Δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό – Γνωρίζουμε Μανωλά και Σωκράτη»

Γκασπερίνι: «Δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό – Γνωρίζουμε Μανωλά και Σωκράτη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι για τον Ολυμπιακό.

Για την εντός έδρας αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των «16» του Europa League (17/2, 22:00), μίλησε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε την εν λόγω αναμέτρηση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την επιστροφή στο Europa League μετρά από 4 χρονιά:

«Είναι μια εξίσου σημαντική διοργάνωση με κύρος και στόχος να μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το Europa. Έχουμε έρθει σπουδαίες ομάδες από το Champions League και αύριο θα δείτε πόσο υψηλού επιπέδου είναι τα παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δε μπορούμε να θέσουμε ως στόχο την κατάκτηση».

Για τον Ολυμπιακό:

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Ολυμπιακό. Δείτε τα αποτελέσματά τους. Νικάνε συνέχεια. Αλλάζουν συχνά τον σχηματισμό τους, έχουν στην άμυνα παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Σωκράτης και είναι πολύ γρήγοροι στην επίθεση. Θα είναι εάν δύσκολο ματς διεθνούς επιπέδου. Η προετοιμασία μας δεν ήταν ιδανική γιατί αν δεν κερδίσεις, όσο καλά και να παίξεις, το αποτέλεσμα μένει στο τέλος».

Για το σερί χωρίς νίκη:

«Κοιτάμε περισσότερο την απόδοση και όχι τα αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό μας να αλλάζουμε ρόλους μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αρχής γενομένης από αύριο».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ:

«Διορθώθηκε ένα λάθος. Δεν ήταν ποτέ κάλος αυτός ο κανόνας. Για να προκριθείς πρέπει να κερδίσεις τον αντίπαλο σου και το θεωρώ πολύ πιο δίκαιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0