Football Talk

ΑΕΚ: Κατέθεσε πλήρη φάκελο υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League το 2023

ΑΕΚ: Κατέθεσε πλήρη φάκελο υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League το 2023

Την φιλοξενία του τελικού του Europa Conference League το 2023 διεκδικεί η ΑΕΚ, καταθέτοντας πλήρη φάκελο στην UEFA.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητας, ως προς τις προϋποθέσεις του γηπέδου, προκειμένου ο τελικός του Europa Conference League 2023 να γίνει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Πρόκειται για έναν φάκελο με απαντήσεις, προϋποθέσεις και όλες τις λεπτομέρειες για το γήπεδο και τον τελικό.

Περιλαμβάνεται παρουσίαση όλων των χώρων στο γήπεδο, τους χώρους των εκδηλώσεων, τα στούντιο για την τηλεόραση, τους χώρους των media, κι όλα αυτά με αναλυτικούς χάρτες και για την παρουσίαση του γηπέδου και για τα πάρκινγκ και για την πρόσβαση στο γήπεδο, δρόμους, κλπ. Παράλληλα, απαντήθηκαν όλα τα απαραίτητα νομικά ζητήματα με τα έγγραφα νομικής φύσης και τα εμπορικά θέματα.

Μάλιστα, έγινε επισήμανση της διαφορετικότητας του γηπέδου λόγω της λειτουργίας των δύο μουσείων αλλά και αναφορά στο ξεχωριστό γλυπτό του αετού στην πρόσοψη του κτηρίου. Επισημάνθηκε με αναλυτικούς χάρτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι χώροι στους οποίους μπορούν να στηθούν τα fan zones για τους οπαδούς των δυο φιναλίστ.

Όλα αυτά κατατέθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΕΠΟ και η Ομοσπονδία πλέον μαζί με όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για την υποψηφιότητα ενός τελικού (ζητήματα εκτός γηπέδου) θα τα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στην UEFA για τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0