Football Talk

Πίτερ Σμάιχελ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει το Champions League!» - Ρίτσαρντς, Ανρί και Κάραγκερ ξεσπούν σε γέλια! (video)

Πίτερ Σμάιχελ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει το Champions League!» - Ρίτσαρντς, Ανρί και Κάραγκερ ξεσπούν σε γέλια! (video)

Οι άλλοτε άσοι του αγγλικού ποδοσφαίρου Μίκα Ρίτσαρντς, Τζίμι Κάραγκερ και Τιερί Ανρί χάρισαν μία επική στιγμή θέλοντας να… πικάρουν τον Πίτερ Σμάιχελ, που πιστεύει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει το Champions League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην διάγει την καλύτερή της περίοδο αγωνιστικά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει όσους αγαπούν την ομάδα και έχουν συνηθίσει να την βλέπουν να «μάχεται» για τίτλους εντός κι εκτός συνόρων. Ένας από αυτούς είναι και ο Πίτερ Σμάιχελ!

Στην εκπομπή του CBS για το Champions League, οι Μίκα Ρίτσαρντς, Τιερί Ανρί και Τζίμι Κάραγκερ ρώτησαν τον άλλοτε θρυλικό γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», αν θεωρεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

«Ναι, προφανώς! Τι είδους ερώτηση είναι αυτή;» αποκρίθηκε ο Δανός, για να λάβει… πληρωμένη απάντηση από τον Μίκα Ρίτσαρντς: «Τι είδους απάντηση ήταν αυτή;»

Οι παραβρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια τόσο για τον διάλογο των δύο αντρών, όσο και για την απάντηση του Σμάιχελ, δείχνοντας πως μάλλον τάσσονται υπέρ της… άποψης του Μίκα Ρίτσαρντς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0