Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Σισέ κρίνει το σχέδιο του Μαρτίνς στο Μπέργκαμο

Ολυμπιακός: Ο Σισέ κρίνει το σχέδιο του Μαρτίνς στο Μπέργκαμο

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός φορτσάρει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος και απ’ το αν τα καταφέρει θα εξαρτηθεί και ο σχηματισμός του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς κόντρα στην Αταλάντα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέχρι να φύγει για το Κόπα Άφρικα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον φετινό Ολυμπιακό με 27 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα μοιάζει να έχει περάσει πολύς καιρός. Κι αυτό γιατί η Εθνική Σενεγάλης αφενός πήγε μέχρι το τέλος της διαδρομής κατακτώντας το τρόπαιο και αφετέρου το γεγονός πως ο Σισέ δεν υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα του προπονητή του τον έχει βγάλει εκτός αγωνιστικού ρυθμού.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 90λεπτό του Σισέ ήταν στις 14 Γενάρη, στο 0-0 της Σενεγάλης με την Γουινέα. Στην αγωνιστική απραξία ενός μήνα προσθέστε και το πολύημερο πάρτι που στήθηκε σε Καμερούν και Ντακάρ για την πρώτη κατάκτηση Κόπα Άφρικα στην ιστορία της Σενεγάλης και έχετε την πλήρη εικόνα και μαζί την εξήγηση γιατί δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Φυσικά και ο πανύψηλος στόπερ έχει αδιαμβησβήτητα προσόντα και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ξανά σε τοπ επίπεδο, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να βρεθεί εκεί μέχρι την Πέμπτη (17/2). Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει στο Μπέργκαμο ένα από τα σημαντικότερα ματς της φετινής σεζόν κόντρα στην Αταλάντα.

Η αλήθεια είναι πως ο Σισέ κάνει ότι μπορεί για να καλύψει το χαμένο έδαφος και από αυτή τη προσπάθεια θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το αγωνιστικό σχέδιο του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς απέναντι στους Ιταλούς. Σήμερα (16/2) θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη η τελευταία προπόνηση πριν το σπουδαίο ματς και αν ο Μαρτίνς κρίνει πως ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι έτοιμος, τότε είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να παραταχθούν στο Μπέργκαμο με τριάδα στην άμυνα. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει η τετράδα στα μετόπισθεν με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στα στόπερ. 

Από κει και πέρα εξασσφαλισμένη θέση μοιάζει να έχουν οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρας, ενώ για την κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Ελ Αραμπί. Αν δεν τα καταφέρει ο Σισέ, τότε στην ενδεκάδα θα μπει και ο Μαντί Καμαρά, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται πως ο Βρουσάι πιέζει τον Λαλά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0