Football Talk

Γεύμα εργασίας(;) Αλ Κελαϊφί – Πέρεθ στο Παρίσι, με μυστική ατζέντα… European Super League!

Γεύμα εργασίας(;) Αλ Κελαϊφί – Πέρεθ στο Παρίσι, με μυστική ατζέντα… European Super League!

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, γευμάτισαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Παρισιού, το Pavillon, με θέμα συζήτησης την European Super League αλλά και την τωρινή κατάσταση στην UEFA χωρίς να διαρρεύσει το περιεχόμενο ωστόσο της κουβέντας! 

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» στο UEFAChampions League είναι προ των πυλών και ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» βρίσκεται στο Παρίσι οπότε βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αλ Κελαϊφί για το νέο ενδεχόμενο της ιδιωτικής λίγκας που ήθελαν να «φέρουν» στη ζωή οι πρόεδροι της Ρεάλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα και Γιουβέντους τον περασμένο Απρίλιο με την έγκριση εννέα ακόμα «μεγαθηρίων». Οι Άραβες όμως της Παρί Σεν Ζερμέν άδειασαν το εγχείρημα εκείνη την εποχή συντασσόμενοι με την Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Το γεύμα ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το εστιατόριο «Guy Savoy» το οποίο έχει κατονομαστεί ως το καλύτερο στον κόσμο και θεωρείται ένα αρχιτεκτονικό στολίδι του 1776 και έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin με τις εγκαταστάσεις του να βρίσκονται στο Monnaie, που ήταν το Νομισματοκοπείο του Παρισιού

Τελικά όμως, έλαβε χώρα σε ένα άλλο εκπληκτικό εστιατόριο του Παρισιού, το Pavillonτο οποίο έχει στη κατοχή του ένα αστέρι Michelin. Με το γεύμα μεταξύ των διευθυντών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί να ξεκινάει χωρίς τον πρόεδρο των «γκαλάκτικος», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος έφτασε με 26 λεπτά καθυστέρηση στη συνάντηση. Επίσης, το παρόν έδωσαν και άλλα μέλη και θρύλοι της ομάδα όπως οι Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ και Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Κιλιάν  Μπαπέ, ο οποίος θέλει να ενταχθει στους «μερένχες» το καλοκαίρι δεν έπεσε στο τραπέζι με αρκετά σενάρια να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί σε νέα τους συνάντηση στη Μαδρίτη για τον επαναληπτικό αγώνα. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0