Football Talk

Football London: «Έχει πρόταση από ελληνική ομάδα ο Γουίλσιρ!»

Football London: «Έχει πρόταση από ελληνική ομάδα ο Γουίλσιρ!»

Την περίπτωση του Τζακ Γουίλσιρ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά κάποια εκ των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, με το όνομά της να μην έχει γνωστό και τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να εξακολουθεί να προπονείται με την Άρσεναλ μέχρι νεωτέρας.

Τις προπονήσεις του με την Άρσεναλ συνεχίζει κανονικά ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος πίστευε πιθανώς πως αν επιστρέψει στον ρυθμό που ο ίδιος και η ομάδα θα επιθυμούσε, θα αύξανε τις πιθανότητές του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας στους «κανονιέρηδες», προκειμένου να βοηθήσει στην κατάκτηση της 4ης θέσης μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η πεποίθηση του Μικέλ Αρτέτα πως ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν είναι έτοιμος, έχει ως αποτέλεσμα να προκύψει ενδιαφέρον για το όνομά του από διάφορες ομάδες που δεν εντάσσονται στο «Νησί».

Μία από αυτές είναι η ιταλική Κόμο, ενώ δημοσίευμα του Football London, εμπλέκει και ελληνική ομάδα στις ενδιαφερόμενες για τον Τζακ Γουίλσιρ. Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα, ακόμη και αν δεν διευκρινίζει ποια είναι αυτή, αναφέρει πως έχει κατατεθεί και επίσημη πρόταση συνεργασίας και μένει να δούμε αν προτού ολοκληρωθεί και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ο Γουίλσιρ θα μετακομίσει στην χώρα μας!

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0