Football Talk

Αταλάντα - Γιουβέντους 1-1: Από μηχανής Θεός ο Ντανίλο, έσωσε το αήττητο των «μπιανκονέρι» με buzzer-beater! (video)

Αταλάντα - Γιουβέντους 1-1: Από μηχανής Θεός ο Ντανίλο, έσωσε το αήττητο των «μπιανκονέρι» με buzzer-beater! (video)
Η Γιουβέντους γλίτωσε την ήττα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Αταλάντα και έφυγε με το 1-1 (13/02) από την έδρα των «μπεργκαμάσκι»! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντανίλο που σκόραρε με κεφαλιά και διατήρησε το αήττητο της «Γηραιάς Κυρίας», απαντώντας στην... οβίδα του Μαλινόβσκι!
Με μία κεφαλιά του Ντανίλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους γλίτωσε την ήττα στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 (13/02)!

Κατά αυτόν τον τρόπο, το αήττητο της Γιουβέντους στη Serie A, από τις 27 Νοεμβρίου κι έπειτα, όταν είχε ηττηθεί από την Αταλάντα, διατηρήθηκε και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να «πατήσουν» τετράδα, ξεπερνώντας τη «Γηραιά Κυρία»!


Η Γιουβέντους έδειξε από τα πρωτά λεπτά της αναμέτρησης πως ήθελε να πάρει τα «ηνία» του ματς στα χέρια της. Λίγο έλειψε να το καταφέρει με το... καλημέρα, αλλά ο Σπορτιέλο αντέδρασε άψογα στο σουτ του Βλάχοβιτς στο 3ο λεπτό και απέτρεψε το 1-0.

Ο Σέρβος απείλησε ξανά στο 12', αλλά είδε την κεφαλιά του να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της Αταλάντα, ενώ η ατομική ενέργεια του Ντιμπάλα δύο λεπτά αργότερα, είχε την ίδια κατάληξη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει σκορ, ωστόσο το δεύτερο είχε τις συγκινήσεις που αναζητούσε κανείς από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. 

Η Αταλάντα έκανε αισθητή την παρουσία της στο 47' με τον Ντε Ρουν, αλλά βρήκε τον Σέζνι σε ετοιμότητα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και από την πλευρά της Γιουβέντους, όταν ο Σπορτιέλο απέτρεψε το 1-0 από το σουτ του Βλάχοβιτς στο 56'!

Εν τέλει, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 77' με ένα φοβερό σουτ του Μαλινόβσκι, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέζνι.


Παρά το υπέρ τους 1-0, οι «μπεργκαμάσκι» δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα, το οποιό λίγο έλειψαν να το βρουν στο 85', όταν ο Χάτεμπερ σημάδεψε το δοκάρι της Γιουβέντους

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε, όμως, και τους τιμώρησε άμεσα. Ο Ντιμπάλα εκτέλεσε το κόρνερ από τη δεξιά πλευρά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ένας ανέλπιστος σκόρερ, ο Ντανίλο, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τη Γιουβέντους, γράφοντας το 1-1! Βαθμό πολύ σημαντικό, αφού διατηρήθηκε το αήττητο των «μπιανκονέρι» και αποφεύχθηκε η κατάληψη της τέταρτης θέσης από την Αταλάντα!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντεμιράλ, Ντιμσίτι, Χάτεμπερ, Φρόιλερ, Ντε Ρουν, Ζαπακόστα (60' Μέλε), Κοπμάινερς, Μουριέλ (60' Μαλινόφσκι), Μπόγκα (90+1' Πάσαλιτς)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (79' Κουαδράδο), Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, ΜακΚένι (81' Κιν), Λοκατέλι, Ραμπιό (86' Αρτούρ), Ντιμπάλα, Μοράτα (86' Άκε), Βλάχοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0