Football Talk

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 2-2: Δεν διορθώνονται με τίποτα οι «αλεπούδες», που ισοφαρίστηκαν και πάλι στο τέλος! (video)

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 2-2: Δεν διορθώνονται με τίποτα οι «αλεπούδες», που ισοφαρίστηκαν και πάλι στο τέλος! (video)

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, όμως η Λέστερ φρόντισε για ακόμη μία φορά να επιβεβαιώσει πως είναι μία το δίχως άλλο… απρόβλεπτη ομάδα, μιας και κρατούσε τη νίκη στα χέρια της. Γύρισε το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αλλά έδειξε και πάλι… αδιόρθωτη, καθώς τα «σφυριά» της στέρησαν δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις (2-2)!

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέροθεν και ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό, η Λέστερ προηγούνταν μέχρι και το 91’ αλλά και πάλι έμοιαζε… ανεπίδεκτη μαθήσεως. Η Γουέστ Χαμ την ισοφάρισε με τον Ντόουσον και της «έκλεψε» δύο βαθμούς (2-2), θυμίζοντας και πάλι στο σύνολο του Ρότζερς το ματς με την Τότεναμ…

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ήταν και πάλι η Λέστερ να κληθεί να μετρήσει τις αντοχές της και να προβεί σε… ανατροπή, με τις αμυντικές της αδυναμίες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μία αδυναμία που έγινε φανερή και απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να παίρνουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό, χάρη στον «σεληνιασμένο» Τζαρόντ Μπόουεν! Ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αντεπίθεση της ομάδας του και την κάθετη πάσα του Ντιοπ και βρήκε δίχτυα με το αριστερό, για το 7ο γκολ του εντός του 2022!

Παρά ταύτα, η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση. Η πρώτη της τελική προσπάθεια έλαβε χώρα στο 30’ με τον Τίλεμανς και ο ίδιος ποδοσφαιριστής ένα τέταρτο αργότερα, ακριβώς πριν από την λήξη του ημιχρόνου, ισοφάρισε με πέναλτι, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του Φαμπιάνσκι να το αποσοβήσει.

Η ψυχολογία αντιστράφηκε, η Λέστερ εμφανίστηκε σοβαρότερη και πιο επικίνδυνη και το 2-1 φαινόταν πως ήταν θέμα… χρόνου. Εν τέλει, πράγματι έτσι ήταν, με τον Ρικάρντο Περέιρα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, μετά από 13 μήνες με υπέροχη κεφαλιά-ψαράκι.

Στα εναπομείναντα λεπτά, τα «σφυριά» πάλεψαν για να φέρουν το ματς στα ίσια, η κλεψύδρα άδειαζε, αλλά ο Ντόουσον είχε… Buzzer Beater. Σκόραρε στο 91’, διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2) και η Λέστερ συνεχίζει να μην μαθαίνει το μάθημά της στο τέλος της… βραδιάς.

Λέστερ: Σμάιχελ, Περέιρα, Τζάστιν, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τίλεμανς, Εντιντί, Χολ, Μάντισον, Μπαρνς, Ντάκα

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ντιοπ, Κρεσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Λαντσίνι, Φορνάλς, Αντόνιο

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0