Football Talk

Ιωαννίδης: «Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό» (video)

Ιωαννίδης: «Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό» (video)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, Φώτης Ιωαννίδης, που σκόραρε εις διπλούν, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς!

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο παιχνίδι, για πρώτη φορά στην πορεία της επαγγελματικής του καριέρας μίλησε για τα συναισθήματα του και την κακή περίοδο που πέρασαν οι «πράσινοι». Τόνισε πως είναι θέμα χρόνου να βρει τέμπο ο Παναθηναϊκός μέσα από τις καλές του εμφανίσεις.

Για τα συναισθήματα του που σκοράρει πρώτη φορά δύο γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο όταν το αντιλαμβάνεσαι σιγά-σιγά. Εγώ είμαι πρώτα από όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την αυτοπεποίθηση που έδειξε και την επιστροφή στις νίκες:

«Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από πολύ μικρός. Ποτέ δε φοβάμαι. Μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την ομάδα και είναι κάτι το οποίο βγάζω όλο και περισσότερο μέσα στο παιχνίδι μου»

Υπάρχει ένα… μάγκωμα αυτή την περίοδο, το οποίο μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα εξαφανιστεί και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε ένα καλό τέμπο και ρυθμό και να καταφέρουμε να ανέβουμε πάλι εκεί που πρέπει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος».

Για την σημαντικότητα της νίκης ενόψει Κυπέλλου:

«Είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είτε ο αντίπαλος μας λέγεται Λαμία, είτε Ολυμπιακός. Προφανώς για τον Παναθηναϊκό δεν είναι στοίχημα, είναι δεδομένο να βρεθούμε στον τελικό φέτος»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0