Football Talk

ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-0: «Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι της Super League 2! (video)

ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-0: «Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι της Super League 2! (video)

Ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό Β’ στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β΄ στη Θεσσαλονίκη, χάρη σε γκολ του Πανίδη στο 62΄.

Μπορεί οι δύο ομάδες να μην κυνηγούν ουσιαστικά κάτι στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο σε μια ματσάρα με πολλές χαμένες ευκαιρίες και συνολικά 11 κίτρινες κάρτες, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 1-0 των Πειραιωτών στη Θεσσαλονίκη και πήραν ρεβάνς για τον πρώτο γύρο!



ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (90'+2' Μελετίδης), Φασίδης (71’ Γκορτεζιάνι), Τσαούσης, Τζίμας (78’ Σμυρλής), Πανίδης (71’ Ουεντραόγκο)

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ντόη (69’ Βοΐλης), Σουρλής, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Τσέλιος (77’ Λιάτσος), Πινακάς

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0