Football Talk

Φαν ντερ Σαρ για Όφερμαρς: «Γνώριζαν στον Άγιαξ αλλά έπρεπε πρώτα να σιγουρευτούν»

Φαν ντερ Σαρ για Όφερμαρς: «Γνώριζαν στον Άγιαξ αλλά έπρεπε πρώτα να σιγουρευτούν»

Οι δηλώσεις του Φαν ντερ Σαρ για την υπόθεση Όφερμαρς.

Ο Φαν ντερ Σαρ επιβεβαίωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ γνώριζε για τη συμπεριφορά του Όφερμαρς πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Λάβαμε μηνύματα λίγο πριν από αυτό. Το εποπτικό μας συμβούλιο ενημερώθηκε επίσης», είπε στο RTL συμπληρώνοντας «αλλά πρέπει πρώτα να διερευνήσεις αυτά τα πράγματα εκτενώς».

«Αλλά θέλω να καθοδηγήσω τον Άγιαξ στη γραμμή του τερματισμού με καλό τρόπο και να συνεχίσω αυτό που κάνουμε», είπε ο Φαν ντερ Σαρ.

«Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με πολλούς συναδέλφους μέσα στον οργανισμό μας και ευτυχώς ακούω επίσης από πολλούς ανθρώπους ότι εργάζονται πολύ καλά στον Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένων γυναικών μελών του προσωπικού. Αυτό μου δίνει μεγάλη υποστήριξη για να συνεχίσω χωρίς να κλείνω τα μάτια μου σε αυτό που πήγε στραβά εδώ. Πρέπει να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές και θα εργαστούμε εσωτερικά, αλλά και με εξωτερική εμπειρογνωμοσύνη».

Η διαδοχή του Όφερμαρς εξακολουθεί να συζητείται στον Άγιαξ: «Δεν θα αναλάβω τη δουλειά του ως διευθυντής ποδοσφαιρικών υποθέσεων. Θα συζητήσουμε εσωτερικά πώς θα αντιμετωπίσουμε την αποχώρησή του».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0