Football Talk

Πασχαλάκης: «Μυστικό μας η χημεία»

Πασχαλάκης: «Μυστικό μας η χημεία»
 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την γεύση που του άφησε η νίκη – πρόκριση εις βάρος της ΑΕΚ: «Η γεύση είναι αυτή που σου αφήνει η νίκη και η πρόκριση, αυτό είναι που μένει. Πρέπει να σταθούμε όμως στο ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε».

Για το αν ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι επιθετικός: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με επιθετικές αρετές, Του αρέσει να προωθείται μπροστά και να σκοράρει και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ και αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου αρχίζει να βάζει τη σφραγίδα του: «Είναι πράγματα που έρχονται πολύ πολύ αργά. Έρχεται ένας προπονητής που θέλει να τα αλλάξει όλα και να βάλει την προσωπική του σφραγίδα. Αυτό δεν είναι εύκολο ούτε γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Θεωρώ πως με τον χρόνο θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα από τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής».

Για το μυστικό του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο: «Η χημεία».

Για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο: «Είμαστε πεινασμένοι. Όπως είναι το ματς για τον Ατρόμητο, έτσι είναι και για εμάς. Ένας αγώνας επιβίωσης. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μείνουμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να δείχνεις το ίδιο θέλω και την ίδια αγωνιστική εικόνα κάθε μέρα, για να έχουν αξία οι προηγούμενες νίκες».

Για το ματς με τη Μίντιλαντ: «Δεν έχουμε ακόμα αναλύσει καθόλου τη Μίντιλαντ, είναι μακριά. Έχουμε κάνει focus στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και από την επόμενη ημέρα θα δούμε τη Μίντιλαντ».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι ήρεμος και εφόσον βρίσκομαι εδώ, η ομάδα κερδίζει και την βοηθάω από την πλευρά μου να κερδίζει, είμαι και χαρούμενος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0