Football Talk

Αναστασίου: «Καταφέραμε και χάσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε»!

Αναστασίου: «Καταφέραμε και χάσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε»!

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος θεώρησε πως η ομάδα του είχε τις στιγμές της αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να διατήρησε το «μηδέν» στην Αθήνα απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στις πρώτες του δηλώσεις.

Στάθηκε στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του και επισήμανε πως οι χαμένες ευκαιρίες ευθύνονται που ο Παναιτωλικός δεν έφυγε με το «διπλό» από την Ριζούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την ομάδα μου γιατί για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο το γκολ μετράει κάτι που δεν το είχαμε σήμερα, αλλά τουλάχιστον δεν δεχθήκαμε και τέρμα, οπότε πήραμε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού, διότι αν και ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια εμείς είχαμε τέτοιες ευκαιρίες που ήθελε πολύ προσπάθεια για να τις χάσεις. Τελικά, εμείς καταφέραμε να χάσουμε τις ευκαιρίες μας και θεωρώ ότι αν είχαμε προηγηθεί, θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Στην σύνθεση της ομάδας σήμερα χρησιμοποιήσαμε στην ενδεκάδα ψηλούς παίκτες στην άμυνα, για να αντιμετωπίσουμε τις στημένες φάσεις και τις δεύτερες επιθέσεις του Απόλλωνα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά πληρώσαμε την μεγάλη αστοχία μας στην επίθεση».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0