Football Talk

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Φοβήθηκαν αλλά... άντεξαν οι «νερατζούρι» – «φωτιά» στο πρωτάθλημα! (video)

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Φοβήθηκαν αλλά... άντεξαν οι «νερατζούρι» – «φωτιά» στο πρωτάθλημα! (video)

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Serie A η Νάπολι με την Ίντερ, με το τελικό 1-1 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, την ώρα που η κορυφή του πρωταθλήματος παίρνει… φωτιά!

Σε ένα ματς για… γερά νεύρα, Νάπολι και Ίντερ συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει να ολοκληρώνει με… 1-1 το επικείμενο ενενηντάλεπτό τους κάθε φορά που αγωνίζονται στο Στάδιο «Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα».

Τι και αν οι παρτενοπέι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, προηγούμενοι πριν από την συμπλήρωση 10 λεπτών με πέναλτι του Λορέντσο Ινσίνιε; Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, ο αρχηγός της Νάπολι ήταν εύστοχος απέναντι στον Χαντάνοβιτς, αλλά η Ίντερ του Ιντζάκι δεν παρασύρθηκε.


Επέλεξε να μείνει πιστή στο πλάνο της, δίχως να πάρει ιδιαίτερα ρίσκα και παρότι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια ούσα πλέον στην… δεύτερη θέση, μπόρεσε να ανταπεξέλθει, χάρη στον Έντιν Τζέκο.

Ο πρώην επιθετικός της Ρόμα που… λατρεύει να «πληγώνει» τη Νάπολι, σκόραρε με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46’), με την μπάλα να πέφτει στα πόδια του στη μικρή περιοχή, και το 1-1 ήταν γεγονός.


Ακολούθησε ένα… κλασσικό, ιταλικό 40άλεπτο. Η Νάπολι πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης, έχοντας και μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Ελμάς στο 69ο λεπτό, αλλά εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε.

Αμφότερες έμοιαζαν κουρασμένες στο τελευταίο 10άλεπτο και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Η Ίντερ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή αλλά η διεκδίκηση του τίτλου έχει πάρει… «φωτιά».

Την καταδιώκει η Νάπολι, έχει την ψυχολογία να συνεχίσει από κοντά η Μίλαν, που με ματς λιγότερο βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο!

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ρουίθ (74' Ανγκισά), Λομπότκα, Πολιτάνο (26' Ελμάς), Ζιελίνσκι (84' Ζεζούς), Ινσίνιε (84' Ουνάς), Όσιμεν (84' Μέρτενς)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (90' Νταμπρόζιο), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (84' Βιντάλ), Πέρισιτς, Τζέκο, Μαρτίνες (83' Σάντσες)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0