Football Talk

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Κράτησαν το «μηδέν» Κουρτουά, Ρούλι και… δοκάρια!

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Κράτησαν το «μηδέν» Κουρτουά, Ρούλι και… δοκάρια!

Ισόπαλες και ίσως… χαμένες βγήκαν Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης από την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο «Θεράμικα», για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Με αυτό το αποτέλεσμα η «βασίλισσα» έχασε την ευκαιρία της να αυξήσει τη διαφορά και να εδραιωθεί καλύτερα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και να σκαρφαλώσει στην 4η θέση του πίνακα.

Μοιρασμένο, από άποψη τελικών ευκαιριών, ήταν σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο. Εκ του αποτελέσματος ωστόσο η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που μπόρεσε να σημειώσει τις σημαντικότερες φάσεις, «αγγίζοντας» το 1-0 σε δύο στιγμές.

Συγκεκριμένα στο 18’ ο Ντανζούμα τράνταξε το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα (38’) ο Μορένο ανάγκασε τον Βέλγο κίπερ να προβεί σε μια εντυπωσιακή απόκρουση έπειτα από το δυνατό του σουτ. Για την Ρεάλ η μοναδική καλή ευκαιρία ήταν το τετ α τετ του Μπέιλ με τον Ρούλι στο 42’, από την οποία νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μισό η Ρεάλ ήταν εμφανώς κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μαδριλένοι έχασαν μια πολύ σημαντική ευκαιρία στο 56’, με το σουτ του Μπέιλ να εξουδετερώνεται ξανά από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια να χτυπά στο δοκάρι!

Ο Ρούλι χρειάστηκε να σώσει πάλι την ομάδα του δύο λεπτά αργότερα (58’), καθώς «καθάρισε» την προσπάθεια από το σουτ του Βινίσιους. Τέλος στις καθυστερήσεις ο Γιόβιτς θέλησε να παραβιάσει εκ νέου την αντίπαλη εστία, με το σουτ του να χτυπά (πάλι) το οριζόντιο δοκάρι, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το σουτ του Νάτσο «έκοψαν» οι αμυντικοί (90’+2).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα (74’ Εστουπινιάν), Λο Σέλσο (87’ Οριέ),  Ιμπόρα (67’ Τριγκέρος), Παρέχο, Τσουκουέζα (74’ Πίνο), Ντανζούμα (67’ Ντιά), Αλμπέρτο Μορένο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μαρσέλο (82’ Νάτσο), Βαλβέρδε (78’ Μόντριτς), Καζεμίρο, Κρόος, Ασένσιο (78’ Ροντρίγκο), Μπέιλ (75’ Γιόβιτς), Βινίσιους (82’ Αζάρ)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0