Football Talk

Γκουαρδιόλα για τη δήλωση Κλοπ ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι: «Δεν τον πιστεύω, όλα μπορούν να συμβούν»

Γκουαρδιόλα για τη δήλωση Κλοπ ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι: «Δεν τον πιστεύω, όλα μπορούν να συμβούν»

Η απάντηση του Πεπ Γκουαρδιόλα στον Γιούργκεν Κλοπ μετά τη δήλωση του πως η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι αμφιβάλλει για την άποψη του Γιούργκεν Κλοπ ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία, ξεκαθαρίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν αν συμβούν.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε σε θέση να τους φτάσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μετά τη νίκη επί της Λέστερ την Πέμπτη (10/2 και συνέχισε: «Δεν έχουμε καμία πιθανότητα να τους πιάσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν για εμάς».

Ερωτηθείς για τα σχόλια του Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με τη Νόριτς το Σάββατο (12/2) ο Γκουαρδιόλα τόνισε: «Δεν τον πιστεύω. Είναι απόλυτα δυνατό και σκέφτεται το ίδιο (ο Κλοπ), διαφορετικά δεν θα ήταν ο ανταγωνιστής που είναι. Φυσικά και το πιστεύει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει πολλά παιχνίδια, όπως ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια για να παλέψουμε να είμαστε ξανά πρωταθλητές».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0