Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούν την προπόνηση του Ράνγκνικ… παλιομοδίτικη!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούν την προπόνηση του Ράνγκνικ… παλιομοδίτικη!

Τα… σκυθρωπά αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ενοχλούνται» από την παλαιομοδίτικη προπόνηση του Ραλφ Ράνγκνικ και έχουν μπερδευτεί γιατί ο βοηθός του Κρις Άρμας - που συγκρίνουν με τον Τεντ Λάσο - παίρνει τα ηνία τις προπόνησεις.

Κάποιοι από την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να είναι εκνευρισμένοι από την προπόνηση του Ραλφ Ράνγκνικ και να προβληματίζονται για το γιατί ο βοηθός του Κρις Άρμας ηγείται των περισσότερων προπονήσεων.

Ο διορισμός του Ράνγκνικ μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον Νοέμβριο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τους «κόκκινους διάβολους» να προσπαθούν ακόμα για να βρουν τη φόρμα τους.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να αυξάνονται και ορισμένα «αστέρια» ενοχλούνται από την «παλιομοδίτικη» φύση των προπονήσεων, σύμφωνα με το ESPN.

Ο 49χρονος Αμερικανός προπονητής φέρεται να έχει συγκριθεί με τον Τεντ Λάσο - τον πρωταγωνιστή της σειράς Apple TV+ όπου ένας Αμερικανός προπονητής ποδοσφαίρου κολεγίου προσλαμβάνεται για να διευθύνει μια ομάδα της Premier League, αφού έχει μόνο εμπειρία στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Όταν ρωτήθηκε για τις προπονήσεις του την Παρασκευή (11/2), ο Ράνγκνικ απάντησε: «Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύχθηκε η ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι προφανής. Η προπόνηση που κάνουμε, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών προπονητικών παιχνιδιών, των αγώνων 11 vs 11, των rondos για τη βελτίωση της κυκλοφορίας, είναι μέρος των προπονήσεων».

Ο Ράνγκνικ ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την ομοιότητα του Νο 2 με τον Λάσο και είπε: «Τίποτα για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω διαβάσει καμία εφημερίδα και δεν ξέρω για αυτά τα άρθρα»

Τα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χαμηλές επιδόσεις απέτυχαν για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με την Μπέρνλι.

Η ομάδα του Ράνγκνικ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη Γουέστ Χαμ και υποδέχεται τη Σαουθάμπτον - φρέσκια και γεμάτη αυτοπεποίθηση από τη νίκη της με 3-2 επί των Σπερς στα μέσα της εβδομάδας - στη δράση της Premier League αυτό το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0