Football Talk

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης, οι φήμες για Φαν’τ Σχιπ και το Καραϊσκάκη

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης, οι φήμες για Φαν’τ Σχιπ και το Καραϊσκάκη

Η θέση της ΠΑΕ για όλες τις φήμες που έχουν προκύψει σχετικά με τον επόμενο προπονητή και τον Φαν’τ Σχιπ.

Το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ μόνο δεδομένο δεν είναι. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η καθόλου αγωνιστική πρόοδος της ομάδας τους τελευταίους μήνες έχουν φέρει τον Γιαννίκη προ της εξόδου. Ωστόσο, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Η ΑΕΚ θα πάει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη να παίξει με τον Ολυμπιακό (13/2) έχοντας τον Γιαννίκη στον πάγκο της. Δεν θα αποχωρήσει τώρα ο Έλληνας τεχνικός.

Από την ΠΑΕ αυτό που ξεκαθάριζαν, επειδή γράφτηκε ότι υπάρχει ο Φαν’τ Σχιπ ως υποψήφιος αντικαταστάτης του, είναι πως «δεν υπάρχει κάτι με τον Φαν’τ Σχιπ και συνολικά με λίστες με υποψήφιους προπονητές. Αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή». Μετά λοιπόν από το ματς στο Φάληρο ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή.

Πάντως ΑΕΚ και Γιαννίκης δεν θα πάνε πολύ μακριά. Αυτό δείχνει δεδομένο. Επιπλέον, σχετικά με τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει θέμα και με τους Μισελέν, Λε Ταλέκ επίσης από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «οι δυο ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και υπολογίζονται κανονικά».

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0