Football Talk

Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Ο Βλάχοβιτς έστειλε τη «Βέκια Σινιόρα» πάνω στη Φιορεντίνα!

Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Ο Βλάχοβιτς έστειλε τη «Βέκια Σινιόρα» πάνω στη Φιορεντίνα!
Η ατομική ενέργεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 88' οδήγησε στο αυτογκόλ του Ρουάν και στη νίκη 2-1 της Γιουβέντους επί της μαχητικής Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου. Η Φιορεντίνα επόμενος αντίπαλος στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα της Γιουβέντους φρόντισε να δικαιολογήσει το «ντόρο» που έγινε πρόσφατα με τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα.

Δύο λεπτά πριν από το φινάλε, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, ο Σέρβος στράικερ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ρουάν κι άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1 επί της Σασουόλο και με το γκολ αυτό να προκριθεί η «Βέκια Σινιόρα» στους ημιτελικούς του Coppa Italia, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του (Φιορεντίνα) σε διπλά ματς (02/03 και 20/04).

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στο 3ο λεπτό είχε δώσει προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», αλλά στο 24΄ η Σασουόλο «απάντησε» με τον Τραορέ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπαιξε σε όλο το ματς με τους φιλοξενούμενους, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του «λύγισε» στο φινάλε από το τέρμα του Βλάχοβιτς (η μπάλα βρήκε σε παίκτη των φιλοξενούμενων μετά το σουτ του Σέρβου από πλάγια και ξεγέλασε τον Πεγκόλο). 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0