Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός με Ρεν ο Νεϊμάρ, ελπίδες να προλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός με Ρεν ο Νεϊμάρ, ελπίδες να προλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα στερηθεί για άλλη μια φορά την παρουσία του Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τις 28 Νοεμβρίου, εξαιτίας διαστρέμματος στον αριστερό αστράγαλο, στο παιχνίδι εναντίον της Σεντ Ετιέν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα λείψει και από τον αυριανό (11/2) εντός έδρας αγώνα της Ligue 1, με τη Ρεν, τέσσερις ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση στους «16» του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τρίτη (15/2) στο Παρίσι.

«Η εξέλιξή του είναι πολύ καλή. Δεν θα μπορέσει να είναι στην ομάδα για το ματς με τη Ρεν. Θα δούμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε σήμερα ο Αργεντινός προπονητής της Παρί σε συνέντευξη Τύπου. «Όλοι οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να παίξουν τους μεγάλους αγώνες. Έχει την εμπειρία και την ωριμότητα να διαχειριστεί τον εαυτό του και να διοχετεύσει την ενέργειά του, για να φτάσει στις καλύτερες συνθήκες όταν μπορεί να παίξει», πρόσθεσε.

Για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, ο Νεϊμάρ πήρε μέρος, σήμερα το πρωί, στην προπόνηση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας την πρόοδό του.

Ο Ποτσετίνο αναφέρθηκε επίσης στην πιθανή απουσία του Καρίμ Μπενζεμά, από την συνάντηση στο Παρίσι: «Ο Μπενζεμά είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης, ένας από τους πιο σπουδαίους επιθετικούς στον κόσμο. Δείχνει το ταλέντο του στη Ρεάλ χρόνο με το χρόνο. Αν δεν είναι εκεί, θα είναι μεγάλη απώλεια. Δεν λέω ότι θα το εκμεταλλευτούμε, γιατί η Ρεάλ έχει μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Αλλά στην ανάλυση, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0