Football Talk

Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 1-2: «Άλμα» τελικού με... ζωγραφιά Καρβάλιο και ανατροπή! (video)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 1-2: «Άλμα» τελικού με... ζωγραφιά Καρβάλιο και ανατροπή! (video)
Η Μπέτις έφερε... τούμπα το ματς στην έδρα της Βαγιεκάνο και πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη (2-1, 09/02) με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο να την «υπογράφει» με ένα υπέροχο γκολ! Οι «βερδιμπλάνκος» έκαναν ένα μεγάλο, πρώτο βήμα για τον τελικό του Copa del Rey, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο τους, σε έναν μήνα -περίπου- από τώρα!
Μία στιγμή «έμπνευσης» από τον Γουίλιαμ Καρβάλιο στάθηκε αρκετή, για να χαρίσει μία μεγάλη νίκη στην Μπέτις, στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά ηττήθηκαν με 2-1 (09/02), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση-πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στον ημιτελικό της 3ης Μαρτίου (22:00).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη γηπεδούχο Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού μόλις στο 5ο λεπτό, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Αλβάρο Γκαρσία έγινε αποδέκτης μίας εξαιρετικής πάσας και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να γράψει το 1-0!
 
Η απάντηση της Μπέτις ήρθε προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Στο 26ο λεπτό, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έκανε μία έξοχη ατομική ενέργεια και με ένα όμορφο πλασέ νίκησε τον Ντιμιτριέβσκι, φέρνοντας το ματς στα ίσια!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς να υπάρξουν αλλαγές στο σκορ, αλλά στο δεύτερο όλα ήρθαν... τούμπα! Πιο συγκεκριμένα, στο 68ο λεπτό, ο Γουίλιαμ Καρβάλιο δέχθηκε την μπάλα στα όρια της περιοχής, «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του, γράφοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέβσκι, Μπαλίου, Σουάρες, Κατένα, Φραν Γκαρσία, Βαλεντίν, Κομεσάνα (75' Ντέκα), Παλαθόν (76' Μπεμπέ), Τρέχο (82' Σις), Γκαρσία, Γκουαρδιόλα (62' Φαλκάο)

Μπέτις: Σίλβα, Σαμπάλι, Μπάρτρα, Ρουίς, Μορένο, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Ρουιμπάλ (85' Μπεγερίν), Φεκίρ, Χούανμι (66' Τέγιο), Ιγκλέσιας (90' Γκονζάλες)
 
Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0