Football Talk

Μίλαν - Λάτσιο 4-0: Ποιο ντέρμπι; Πάρτι με... υπογραφή Ζιρού και στα ημιτελικά του Coppa Italia οι «ροσονέρι»! (video)

Μίλαν - Λάτσιο 4-0: Ποιο ντέρμπι; Πάρτι με... υπογραφή Ζιρού και στα ημιτελικά του Coppa Italia οι «ροσονέρι»! (video)
Η Μίλαν πέρασε σαν... σίφουνας στα ημιτελικά του Coppa Italia, επικρατώντας με 4-0 (09/02) της Λάτσιο! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ολιβιέ Ζιρού, που με δύο δικά του γκολ «τελείωσε» το ματς μέσα σε πέντε λεπτά και «υπέγραψε» μία μεγάλη πρόκριση για τους «ροσονέρι» στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη συμπολίτισσα Ίντερ!
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Μίλαν απέναντι στη Λάτσιο, ώστε να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia! Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 4-0 (09/02) των Ρωμαίων, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τόσο τον Μπραχίμ Ντίας, που ήταν μόνιμος κίνδυνος, όσο και τον Ολιβιέ Ζιρού, που σκόραρε δις!

Τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό θα είναι η συμπολίτισσα Ίντερ, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις 2 Μαρτίου για το πρώτο ματς, ενώ η ρεβάνς, με τα νυν δεδομένα, έχει οριστεί για τις 20 Απριλίου.

 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά την αναμέτρηση, με τη Μίλαν να δείχνει, ωστόσο, πως θέλει να διατηρήσει τα «ηνία» του ματς. Στο 24' τα κατάφερε! Ο Ραφαέλ Λεάο έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, πάτησε περιοχή και με φοβερό τελείωμα έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, νικώντας τον Ρέινα!

Η Λάτσιο προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν τα κατάφερε επουδενί. Εν τέλει, ήρθαν τα αντίθετα αποτελέσματα! Στο 41ο λεπτό, ο εξαιρετικός σε όλο το ματς, Μπραχίμ Ντίας, βρήκε τον Ολιβιέ Ζιρού που έγραψε το 2-0 και έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του. Ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα!

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντίας και πάλι βρήκε τον Ερναντέζ, που γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζιρού με ένα απλό τσίμπημα της μπάλας, της έδωσε πορεία προς τα δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, αλλά παρόλα αυτά, έβαλαν το «κερασάκι» στην... τούρτα στο 79', όταν ο Κεσιέ είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, που «σφράγισε» την παρουσία της Μίλαν στα ημιτελικά του Coppa Italia!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (76' Τομόρι), Καλουλού, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (46' Μπενασέρ), Κεσιέ, Μεσίας (61' Σαλεμάκερς), Ντίας, Λεάο (76' Μαλντίνι), Ζιρού (61' Ρέμπιτς)

Λάτσιο: Ρέινα, Χισάι (61' Λατσάρι), Λουίς Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (51' Λούκας Λέιβα), Μπάσιτς (51' Λουίς Αλμπέρτο), Άντερσον (50' Πέδρο), Ζακάνι, Ιμόμπιλε (68' Μόρο)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0