Football Talk

Λύγισε ο Κουρμπέλης: «Ήταν δύσκολος αυτός ο καιρός, είμαι χαρούμενος και συνεχίζουμε» (video)

Λύγισε ο Κουρμπέλης: «Ήταν δύσκολος αυτός ο καιρός, είμαι χαρούμενος και συνεχίζουμε» (video)
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στις κάμερες της Cosmote TV μετά την νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα, στο οποίο ο 28χρονος μέσος επέστρεψε στο γήπεδο μετά από 425 μέρες!

Φανερά συγκινημένος μίλησε στις κάμερες της Cosmote TV, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αναφερόμενος για το μεγάλο διάστημα που έλειψε από την αγωνιστική δράση. Μάλιστα ο 28χρονος μέσος του Παναθηναϊκού θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα του όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, αφού πρώτα σχολίασε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην φάση των ημιτελικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στην COSMOTE TV:

Για την πρόκριση:
«Τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό ή τα ημιτελικά, γιατί αυτό μας άφηνε μια μακριά. Κάθε χρόνο ξεκινούσαμε με αυτόν τον στόχο. Είναι ένα τρόπαιο και είναι σημαντικό για εμάς και για τον κόσμο. Από το πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα σημαντικό κομμάτι και κερδίσαμε και σήμερα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

Για την επιστροφή του και το πνευματικό κομμάτι:
«Ήταν δύσκολος αυτός ο καιρός. Δεν θέλω να κλαφτώ. Πέρασε αυτός ο καιρός, κοιτάω μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα που μου στάθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Δεύτερον στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, αυτός ήταν από πάνω μου πολλές ώρες τη μέρα, με είδε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά μου έδινε το χέρι για να σηκωθώ».

Για το ότι έδειχνε σε καλή κατάσταση:
«Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο, είναι μεγάλο διάστημα που λείπω. Όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή, να πατήσω πάλι το γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος και συνεχίζουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0