Football Talk

Απαράδεκτος Ζούμα, κλωτσούσε και χτυπούσε τη γάτα στο σπίτι του! (vid)

Απαράδεκτος Ζούμα, κλωτσούσε και χτυπούσε τη γάτα στο σπίτι του! (vid)

Κάτι παραπάνω από απαράδεκτος είναι ο Κερτ Ζούμα που θεώρησε αστείο να κυνηγάει τη γάτα του στο σπίτι του για να τη χτυπήσει και να την κλωτσάει για να τη διώξει από το χώρο που βρισκόταν! 

Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι και νυν της Γουέστ Χαμ έρχεται πλέον αντιμέτωπος με μπελάδες μετά την απαράδεκτη και άρρωστη συμπεριφορά του προς το κατοικίδιό του. 

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, ο Ζούμα φαίνεται να κλωτσάει τη γάτα του και να την κυνηγάει στο σπίτι για να τη χτυπήσει, πετώντας πράγματα προς το μέρος της. 

Μετά την ανόητη και κατακριτέα συμπεριφορά του, ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε ν' απολογηθεί γράφοντας: 

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί».

Η Γουέστ Χαμ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τις πράξεις του Κερτ Ζουμά.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων». 


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0