Football Talk

«Φούντωσε» η μάχη των play offs: Έξι ομάδες για τρεις θέσεις

«Φούντωσε» η μάχη των play offs: Έξι ομάδες για τρεις θέσεις
Οι νίκες των ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλου άναψαν για τα καλά την μάχη για ένα εισιτήριο στα play offs με Παναθηναϊκό και Άρη να κάνουν ένα βήμα προς τα πίσω. Το BN Sports αναλύει την μάχη της πρώτης εξάδας.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης


Δύο νικητές και δύο ηττημένους είχε η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League όσον αφορά την μάχη των play offs. Ο Βόλος μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 επί του Άρη μπήκε πάλι γερά στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, την ώρα που ο Άρης με την ήττα του έχασε έδαφος αφού πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 29 βαθμούς, έναν βαθμό λιγότερο από την πρώτη εξάδα.

Οι Βολιώτες μπορεί να βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία θέση των play offs και δείχνει χωρίς άγχος και πίεση ικανός να μπει σφήνα.

Ο δεύτερος μεγάλος νικητής της αγωνιστικής ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες παρά το γεγονός πως είχαν να αντιμετωπίσουν και την ψυχρολουσία από την πιθανή αφαίρεση βαθμών, έδειξαν χαρακτήρα και με το γκολ του Σνάιντερ κέρδισε μέσα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 1-0 και ανέβηκε στην 4η θέση με 33 βαθμούς έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από τους υπόλοιπους υποψήφιους, αφού η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει δώσει 22 ματς μέχρι στιγμής.

Κερδισμένος μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Αστέρας Τρίπολης παρά το γεγονός πως το παιχνίδι του με την Λαμία αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Οι Αρκάδες είναι στην 5η θέση έχοντας 32 βαθμούς μετά από 20 αγώνες, δύο λιγότερους από τον ΠΑΣ κι έναν λιγότερο από Παναθηναϊκό και Άρη οι οποίοι ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

aris-pas_2.jpg

Το σίγουρο είναι ότι μπαίνοντας στην τελική ευθεία βλέπει κανείς πως έξι ομάδες θα δώσουν την μάχη για τα τρία υπόλοιπα εισιτήρια (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δεν χάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις) με την διαφορά μεταξύ τους να βρίσκεται μόλις στους πέντε βαθμούς (33 ο 4ος ΠΑΣ - 28 ο 9ος Βόλος) και αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός πως υπάρχουν εξ' αναβολής αναμετρήσεις που ακόμη δεν έχουν οριστεί, σημαίνει πως όλα θα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος.

Και αυτό γιατί αν παρατηρήσει κανείς το πρόγραμμα των διεκδικητών, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μεταξύ τους κάτι που σημαίνει πως ένα αποτέλεσμα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Η επόμενη αγωνιστική θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού υπάρχουν οι αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες», καθώς και το ΟΦΗ - Βόλος με τους νικητές των δύο αυτών παιχνιδιών να κάνουν σημαντικό βήμα ψαλιδίζοντας παράλληλα τις ελπίδες των ηττημένων. Καταλαβαίνει κανείς πως η μάχη για τα play offs έχει ανάψει για τα καλά.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα των ομάδων:

4) ΠΑΣ Γιάννινα 33 (22 αγώνες)
Αρης
ΑΕΚ
Λαμία
Βόλος

5)Αστέρας Τρίπολης 32 (20 αγώνες)
Λαμία
Ιωνικός
Ατρόμητος
Αρης
ΑΕΚ
Ολυμπιακός

6) Παναθηναϊκός 30 (21 αγώνες)
Λαμία
Παναιτωλικός
ΑΕΚ
Ατρόμητος
Απόλλων Σμύρνης

7) Αρης 29 (21 αγώνες)
ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός
Ατρόμητος

8) ΟΦΗ 29 (21 αγώνες)
Ατρόμητος
Βόλος
Ιωνικός
Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης

9)Βόλος 28 (21 αγώνες)
ΟΦΗ
Ολυμπιακός
Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0