Football Talk

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-5: Παράσταση για έναν, με υπογραφή Μέσι και Εμπαπέ! (video)

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-5: Παράσταση για έναν, με υπογραφή Μέσι και Εμπαπέ! (video)

Με τον Λιονέλ Μέσι να γράφει ιστορία και τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην σταματά να σκοράρει, η Παρί Σεν Ζερμέν σκόρπισε στα πέντε την Λιλ παίρνοντας ένα εντυπωσιακό «διπλό».

Διασυρμός για την Λιλ και… επίδειξη δύναμης για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία υπέταξε την πρωταθλήτρια με 5-1 για την 23η αγωνιστική της Ligue 1. Τα φώτα της αναμέτρησης έπεσαν για ακόμη μία φορά στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέραν του τέρματος, κατέγραψε και ένα τεράστιο ρεκόρ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντανίλο, με τον Μπότμαν από πλευράς Λιλ, να φέρνει το ματς στα ίσα στο 28’. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο (32’) ο Κιμπεμπέ έκανε το 2-1, με τον Λιονέλ Μέσι στο 38’ να κάνει το 3-1 γράφοντας ιστορία.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνέχισαν την ίδια καλή εμφάνιση και στο δεύτερο μέρος, με τον Ντανίλο να κάνει το 4-1 στο 52’ και εν τέλει τον Εμπαπέ να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 67’.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Γκούντμπουντσον, Γουέα (70’ Μπράνταριτς), Αντρέ, Ονάνα, Μπάμπα, Ντέιβιντ, Μπεν Αρφά (70’ Γκόμεζ)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ (78’ Κέρερ), Μέντες, Παρέδες, Περέιρα, Βεράτι, ντι Μαρία (45’ Ντράξλερ), Μέσι, Εμπαπέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0