Football Talk

Ιωνικός – Ολυμπιακός 0-3: Δυσκολεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά… έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά οι Βατσλίκ και Μασούρας! (video)

Ιωνικός – Ολυμπιακός 0-3: Δυσκολεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι»  αλλά… έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά οι Βατσλίκ και Μασούρας! (video)
Έχει βρει το ρυθμό του ο Ολυμπιακός και πέρασε με το εμφατικό 3-0 από τη Νίκαια παρά τη πίεση των γηπεδούχων. Στο +12 από τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η παράδοση του Ιωνικού να μην νικάει τον Ολυμπιακό συνεχίζει, μιας και μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, όλες εκτός έδρας, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με το κολακευτικό 3-0,  με σημαντική βοήθεια του Βατσλίκ που κατέβασε ρολά.

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν δίχτυα με τον Τικίνιο μόλις στο 2ο λεπτό, όμως ο βοηθός το ακύρωσε μιας και υπήρχε οφσάιντ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ρικάρντο Λένις στο 15ο λεπτό, με τον Τομάς Βατσλίκ να του αρνείται το γκολ. Όμως, την απάντηση είχαν οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ με ένα απίθανο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά έξω από την περιοχή.

 Παρά το προβάδισμα του Ολυμπιακού η ομάδα της Νίκαιας πίεσε για την ισοφάριση, με τον Βατσλίκ όμως, να σταματάει κάθε σουτ με πορεία στην εστία του. Το ημίχρονο τελείωσε με άσχημο τρόπο για την ομάδα του Μαρτίνς, αρχικά ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τραυματισμό και λίγο αργότερα έδειξε πολύ κακή αμυντική λειτουργία, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να κρατάει ανέπαφη την εστία του  με δύο τρομερές επεμβάσεις.

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Γιώργος Μασούρας κέρδισε πέναλτι με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Τικίνιο να ευστοχεί, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Έλληνας χαφ σφράγισε την υπόθεση τρίποντο με ένα πολύ ωραίο πλασέ από την άκρη της περιοχής. Οδηγώντας την ομάδα του στο +12 από τον 2ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ στη Τούμπα.

MVP

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σε διάστημα ενός ημιχρόνου πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και κέρδισε και το πέναλτι που ευστόχησε ο Τικίνιο για να γράψει το 2-0. 

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ρικάρντο Λένις που αποκρούστηκε από τον εκπληκτικό Τομάς Βατσλίκ.

Οι ενδεκάδες:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός):
Χουτεσιώτης, Ματσούκας, Τσιγκρίνσκι (79’ Τσιγκριώτης), Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (79’ Μαχαίρας), Άοσμαν (64’ Πλατέλας), Μάντζης (79’ Μάναλης)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (82’ Μπα), Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά (65’ Ονιεκούρου), Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά (46’ Μπουχαλάκης), Ροντρίγκες (43’ Μασούρας), Τικίνιο (65’ Ελ Αραμπί)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0