Football Talk

Serie A: Παραμένει μια ανάσα από την κορυφή η Νάπολι – Περίπατος για Σαμπντόρια! (video)

Serie A: Παραμένει μια ανάσα από την κορυφή η Νάπολι – Περίπατος για Σαμπντόρια! (video)

Ακόμη μια σημαντική νίκη για την Νάπολι στην έδρα της Βενέτσια, την ίδια ώρα που η Σαμπντόρια έκανε «πάρτι» επί της Σασουόλο – Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Αν και η Βενέτσια παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, η Νάπολι κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της με 2-0. Τον θρίαμβο των Ναπολιτάνων έγραψε ο Οσιμέν, ο οποίος με μια καρφωτή κεφαλιά στο 59ο λεπτό άνοιξε το σκορ, και ο Πετάνια ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό το τρίποντο κράτησε την ομάδα του Σπαλέτι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ (52 βαθμ.). Από την άλλη η Βενέτσια έγραψε το έβδομο σερί ματς δίχως νίκη και βρίσκεται ακόμη στην 23η θέση με 18 βαθμούς.  

Νίκη και για την Σαμπντόρια στην έδρα της, η οποία σκόρπισε στα τέσσερα την Σασουόλο επικρατώντας με 4-0! Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν οι Καπούτο (5’), Σένσι (7’), Κόντι (63’) και Καντρέβα (90’+1).

Με αυτόν τον τρόπο η Σαμπντόρια μπόρεσε να αυξήσει κι άλλο την βαθμολογική της διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ εν αντιθέσει η Σασουόλο παρέμεινε 12η.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2 (64’ Παλομίνο – 50’, 68’ Περέιρο)

Βενέτσια – Νάπολι 0-2 (59’ Οσιμέν, 90’+10 Πετάνια)

Μπολόνια – Έμπολι 0-0


Σαμπντόρια – Σασουόλο 4-0 (5’ Καπούτο, 7’ Σένσι, 63’ Κόντι, 90’+1 Καντρέβ)

Ουντινέζε – Τορίνο 19:00

Γιουβέντους – Βερόνα 21:45

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0