Football Talk

Ρονάλντο, Καβάνι, Ντε Χέα έκαναν unfollow τον Γκρίνγουντ - Καζάνι που «βράζει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ρονάλντο, Καβάνι, Ντε Χέα έκαναν unfollow τον Γκρίνγουντ - Καζάνι που «βράζει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η απομάκρυνση του Μέισον Γκρίνγουντ από κάθε δραστηριότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως έφερε έντονη δυσφορία στα αποδυτήρια του συλλόγου, που δεν λένε να... ηρεμήσουν υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ!
Σχετικά Άρθρα
Δεν λέει να καταλαγιάσει η ένταση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ήδη τεταμένο κλίμα, μετά το επεισόδιο του Ραλφ Ράνγκνικ με τον Τζέσι Λίνγκαρντ και τον αποκλεισμό-σοκ από τη Μίντλεσμπρο, ήρθε η απόφαση του συλλόγου να «παγώσει» την παρουσία του Μέισον Γκρίνγουντ τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων», για να δώσει τη χαριστική «βολή». 
 
Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, κατηγορούμενος για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και απειλές θανάτου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Στον απόηχο των κατηγοριών, πολλοί από τους συμπαίκτες του θέλησαν να κόψουν κάθε δεσμό μαζί του, ακόμα και μέσω των social media, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Έντινσον Καβάνι και ο Ντε Χέα, που σταμάτησαν να τον ακολουθούν στο Instagram.


Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, ασκήθηκε μεγάλη πίεση και στους υπόλοιπους πρωτοκλασσάτους παίκτες της ομάδας, ώστε να ακολουθήσουν τον ίδιο «δρόμο», αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Καθώς φαίνεται, πολλοί θεώρησαν λάθος να «αδειάσουν» τον συμπαίκτη τους, αφού σύμφωνα με τον νόμο παραμένει αθώος έως ότου κριθεί ένοχος.
 
Μάλιστα, τονίζεται πως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του συλλόγου είναι έξαλλο με την αντιμετώπιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θεωρεί ότι αποδεικνύει το γεγονός, πως δεν λογίζονται ως μία... γροθιά. 
 
Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση, αλλά μέχρι τότε, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν φροντίσει να απομακρύνουν όσο περισσότερο μπορούν τον Γκρίνγουντ από κοντά τους, αφαιρώντας από τα καταστήματά τους κάθε υλικό που φέρει το όνομά του. Κάτι ανάλογο έπραξε και η χορηγός του παίκτη, η Nike, ενώ ο βασικός χορηγός της ομάδας, το TeamViewer, ανέφερε πως «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις».
 
«Είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση για όλους» ανέφερε ο Ραλφ Ράνγκνικ, ενώ παρόμοια μέτρα με αυτόν, φαίνεται πως θα λάβει και ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που δεν προτίθεται να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση.
 
Μέσα στον γενικό αναβρασμό, συνεχίζεται η κόντρα και με τον Τζέσι Λίνγκαρντ, που δεν αποχώρησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τη διαμάχη του με τον προπονητή να ξεφεύγει από τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση Μαρσιάλ, εντείνοντας τις φωνές πως τέτοια ζητήματα, πρέπει να παραμένουν εντός του συλλόγου. 

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0