Football Talk

Αταλάντα - Κάλιαρι 1-2: Ο Περέιρο «πλήγωσε» την αντίπαλο του Ολυμπιακού (video)

Αταλάντα - Κάλιαρι 1-2: Ο Περέιρο «πλήγωσε» την αντίπαλο του Ολυμπιακού (video)
Η Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη έφυγε με το διπλό από το Μπέργκαμο, επικρατώντας 2-1 της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα.

Η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη πήρε το προβάδισμα στο 50ο λεπτό του αγώνα, με τον Περέιρο να κάνει το κοντρόλ και με πλασέ να ανοίγει από κοντά το σκορ, ωστόσο η ομάδα του Γκασπερίνι βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Παλομίνο να ισοφαρίζει στο 64'. Αρχικά, ο Σαπάτα έκανε από τα αριστερά τη σέντρα σουτ, με τον Κράνιο να απομακρύνει, για να σουτάρει σε δεύτερο χρόνο ο Παλομίνο για το 1-1.

Ωστόσο, ο Περέιρο έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι του Ρόσι, για το τελικό 2-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζαπακόστα, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Πετσέλα (46' Μάλε), Φρόιλερ, Κουπμάινερς, Πεσίνα (58' Μπογκά), Πάσαλιτς (54' Ρόσι), Μαλινόβσκι, Μουριέλ (58' Σαπάτα, 72' Μιχάιλα).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Μπελανόβα (87' Καπιτέλι), Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Ομπέρτ (87' Καρμπόνι), Λυκογιάννης, Ντεϊόλα (90' Κουρφαλίδης), Μαρίν, Γκράσι, Ντάμπερτ, Περέιρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0